David Hellenius och Renée Nybergs beslut för sonen Leo

Leo Hellenius

Leo Hellenius gjorde succé i julkalendern 2016.
Efter att han plötsligt försvann från rampljuset tog föräldrarna David Hellenius och Renée Nyberg ett beslut gällande sonen.

Programledarna David Hellenius, 46, och Renée Nyberg, 54, har varit gifta i över elva år. I ett avsnitt av sitt program Renéens brygga har Renée tidigare berättat att hon ibland kan bli svartsjuk i relationen, men att det inte är en sida som hon egentligen tycker om hos sig själv.

– Jag älskar min man så mycket så att jag skulle absolut inte vilja förlora honom, och i det så kan det absolut uppstå situationer då jag blir svartsjuk, säger hon.

Skådis-debuten i julkalendern

Paret har tillsammans sonen Leo Hellenius, 14, som till en början följde sina föräldrar fotspår. Leo började sin karriär framför kameran när han gjorde sketcher tillsammans med sin pappa på Instagram. Pappa Hellenius och Leo filmade nämligen in flertal olika videor där Leo spelade olika kaxiga och dryga roller.

Instagram-uppdateringarna kom sedan att leda till att Leo fick huvudrollen i Selmas saga 2016. Regissörerna Per Simonsson och Stefan Roos letade nämligen precis efter någon som Leo till rollen som Rupert i julkalender.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Föräldrarnas beslut för Leo

Att agera framför kameran visade sig vara något som Leo trivdes bra med. När Hänt träffade honom på Guldbaggegalan 2017 berättade han att det var något han ville fortsätta med.

– Jag vill bli skådis när jag blir stor, jag har varit med i Julkalendern och Finaste Familjen och det är jättekul, sa Leo då.

Men plötsligt försvann Leo från rampljuset. Sedan rollerna för ett par år sedan har han hållit sig undan från offentligheten och istället fokuserat på sin fotbollskarriär i Brommapojkarna.

Detta har resulterat i att även pappa David Hellenius tagit ett beslut gällande sonen, han lägger nämligen nu inte heller upp några bilder på Leo på sin Instagram. Från att flitigt delat med sig av uppdateringar på sonen så syns nu Leo varken på sin pappas eller mammas Instagram konto. Han har inte heller något eget offentligt konto utan ser endast ut att ha en privat för nära och kära.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Janerik Henriksson/TT