David Hellenius nya barnbesked med Renée Nyberg

David Hellenius nya barnbesked med Renée Nyberg – lyckan efter storvinsten

I veckan korades årets manliga och kvinnliga programledare under Kristallen, och det blev TV4-paret Renée Nyberg och David Hellenius som fick gå hem med en varsin kristall.
Under tacktalet passade David på att skämtsamt slänga in ett barnbesked.

I veckan hölls den årliga tv-galan Kristallen, där viktiga titlar som årets programledare, årets program och årets TV-personlighet skulle koras.

Nominerade till årets kvinnliga programledare var Renée Nyberg, Margaux Dietz, Babben Larsson och Sofia Wistam. Och nominerade till årets manliga programledare var David Hellenius, David Sundin, Peter Jihde, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm.

Lotta Engberg och Doktor Mikael Sandström fanns på plats för att dela ut priset till årets manliga och kvinnliga programledare, och det blev till slut inga mindre än kärleksparet Renée Nyberg och David Hellenius som kammade hem en varsin vinst.

David och Renées barnbesked

Det var andra gången som Renée vann en kristall, och hela nionde gången som David fick en kristall med sig hem. Det syns tydligt att David är en van vinnare, han pratar lugnt in i kameran.

– Det här är ju kul för oss, och förstås jätteprovocerande för andra människor. TV4-paret, va? Gud vad kul, säger David skämtsamt när han tacksamt tagit emot sin kristall.

Renée är mer chockad över beskedet än sin kärlek, något som också märks tydligt när hon håller sitt tacktal. David var den som fick avsluta parets tacktal – och det är väl ingen gala utan fräcka skämt!

– Jag är jätteglad, och jag älskar dig Renée, säger David och fortsätter:

– Hörni tack så jättemycket, nu ska vi gå hem och efterfesta med doktorn och Lotta, och det blir en sladdis så klart.

– Det är försent, skrattar Renée som svar.

Renée och Davids familj

Renée och David har sonen Leo Hellenius, 14, tillsammans. Precis som sina föräldrar har även Leo synts i tv-rutan. Han fick rollen som Rupert i julkalender Selmas saga 2016, efter att ha gjort en rad uppskattade sketcher ihop med pappa David på Instagram.

Men trots att han i en intervju med Hänt 2017 berättade att han hade drömmar om att bli skådis så har han efter det inte synts i någon ny roll. Han har heller inte synts till på offentliga tillställningar.

Under gårdagens gala undrade dock programledaren Petra Mede vart sonen höll hus.

– Det är skola och det är fotboll, svarade David då.

Renée har även två barn sedan en tidigare relation, Emma Zachrisson, 25, och Tom Zachrisson, 20.

LÄS OCKSÅ: Renée Nybergs barns markering mot David Hellenius

FOTO: TT