LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Hellenius känga mot Casper Janebrink i Masked singer: ”Viftat runt”

28 apr, 2023 
CASPER JANEBRINK, DAVID HELLENIUS
Det var i höstas som Casper Janebrink blev pappa för tredje gången.
Nu kommer detta på tal i Masked singer och David Hellenius ger en syrlig pik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjas kungligheten i Masked SingerBrand logo
Här avslöjas kungligheten i Masked Singer

En ny säsong av Masked singer är i full gång och det börjar dra ihop sig mer och mer. Den senaste personen som tvingades lämna tävlingen och ta av sig masken var ingen mindre än Suzanne Reuter, 70.

– Jag vet ju att mina barnbarn tittar på det här varje gång och följer det så då tänkte jag "Fasen, vad de blir överraskade om jag är med". De vet ingenting, det ska bli jättekul och jag hoppas att någon av föräldrarna filmar dem när de ser det här, sa Suzanne i programmet.

I vanlig ordning är det David Hellenius, 49, som är programledare i Masked singer och i panelen hittar vi Nour El Refai, 35, Pernilla Wahlgren, 55, Felix Herngren, 56, och Måns Zelmerlöw, 36.

David Hellenius pik till Casper Janebrink: ”Viftat runt med svansen”

Det är allmänt känt att David är skojfrisk av sig och i fredagens avsnitt kommer han med en syrlig pik till ingen mindre än Arvingarnas Casper Janebrink, 53.

Annons

Det var när det kom till ledtrådarna om T-Rex och Forskaren som David spelade upp sig:

– Ni där hemma, glöm inte bort att gå in på vårt Instagram när ni tror eller vet vilka som gömmer sig bakom maskerna här ikväll. Apropå Instagram så är det många som gissar på just den här duon, säger David Hellenius i programmet och går fram till T-rex och Forskaren.

David fortsätter:

– Det är lite kul faktiskt att så många gissar att det är en kändis som bär runt på sitt kändisbarn. Många har gissat på E-type, som blev pappa nyligen.

– Sen är det väldigt många som gissar på Casper Janebrink från Arvingarna. Det måste jag säga är en bra gissning för det vet ju alla, han har ju viftat runt med svansen över hela Göteborg.

Per Andersson om att gästspela i Masked singer

Men detta var inte det enda som hände i kvällens avsnitt. För första gången för den här säsongen fick panelen nämligen sällskap av en femte medlem, något som varit en gissningslek under veckan.

Det visade sig att det var Per Andersson, 46, som fick äran.

– Det är nervöst att gå in här bland proffs, samtidigt som jag älskar Masked singer. Jag är besatt av Masked singer, jag gör inget annat hemma än tittar på det. Det är allt vi gör i stort sett, barnen går inte i skolan, sa Per Andersson i programmet.

– Allt vi säger hemma är bara såhär "Av med masken! Av med masken!", fortsatte han och fick publiken att skratta.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons