David Hellenius hyllas efter mellanakten: "Du är bäst"

I ett medley, utklädd till flera av kändisar som varit med under Let's Dance 2017, var det programledaren David Hellenius som stal showen under finalen.

När årets sista avsnitt av Let’s Dance sändes var det finalisterna Anja Pärson, 35, och Jesper Blomqvist, 43, som skulle stått i centrum, men programledaren David Hellenius, 43, stal showen.

David, som är känd för att imitera kändisar passade nämligen på att under fem minuter visa sina talanger och under bästa sändningstid klädde han ut sig och härmade, Anja Pärson, Jesper Blomqvist, Anders Öfvergård, Ellen Bergström, Stina Wollter och Ellen Bergström.

David hittade verkligen rätt i sina tolkningar då han tog upp saker som varit säsongens snackisar så som Ellens magsjuka (efter dåliga ostron) och Samir och Sigrids relation.

Till publikens jubel skämtade han även om Anders Öfvergårds motvilja att bli kallad “arga snickaren”, Jesper Blomqvist i spindelmans-dräkten och Anja Pärsons extrema uthållighet.

David utklädd till Anja under hennes flashdance-dans.

Hyllningarna rasar in på Instagram och i skrivande stund har David fått över 24 800 likes och 348 kommentarer som alla hyllar programledarens insats:

“Grym du är”, Du är ju bara bäst”, “Du är klockren” “Alltså dör vad bra, vi skrattade högt här hemma”.

Missade du klippet eller vill du se det igen? Kolla här:

Foto: TV4

SENASTE NYTT!