David Hasselhoff i storbråk om pengar

"Baywatch"- skådisen David Hasselhoff sägs tjäna 920 00 kronor i månaden men han själv menar att efter utgifter och underhåll så blir det inte många kronor att leva på.

Äntligen verkar bråket mellan “Baywatch“- skådisen David Hasselhoff, 63, och hans exfru Pamela Bach, 52, ha lagt sig lite i alla fall. De tidigare 170 000 kronor han betalat i underhåll till exfrun, halverades till 85 000 kronor enligt ett domstolsbeslut som Daily Mail visar på sin hemsida. Det var i maj som Hasselhoff bad en domare i LA om tillåtelse att sluta betala till sitt ex, för att han inte hade råd. Han har tidigare anklagat exfrun för att inte anstränga sig för att skaffa jobb, utan hellre lever på hans tillgångar.

LÄS ÄVEN: David Hasselhoff har släppt en ny video – och därför pratar hela internet om den

Ett dokument visar att han drar in 920 00 kronor i månaden. Men efter att ha spenderat hälften, och betalt underhållet finns inte mycket kvar, hävdar han. Sammanlagt redovisade han tillgångar på nästan 15 miljoner kronor i bostäder, smycken och konst. Den första juni kom den nya överenskommelsen att gälla. Precis lagom till att han ska gifta sig med sin nya kärlek Hayley Roberts, 36, som han dejtat i fem år.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!