LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

David Hasselhoff i storbråk om pengar

08 jul, 2016 
Anja Nilsson
"Baywatch"- skådisen David Hasselhoff sägs tjäna 920 00 kronor i månaden men han själv menar att efter utgifter och underhåll så blir det inte många kronor att leva på.
Annons

Äntligen verkar bråket mellan “Baywatch“- skådisen David Hasselhoff, 63, och hans exfru Pamela Bach, 52, ha lagt sig lite i alla fall. De tidigare 170 000 kronor han betalat i underhåll till exfrun, halverades till 85 000 kronor enligt ett domstolsbeslut som Daily Mail visar på sin hemsida. Det var i maj som Hasselhoff bad en domare i LA om tillåtelse att sluta betala till sitt ex, för att han inte hade råd. Han har tidigare anklagat exfrun för att inte anstränga sig för att skaffa jobb, utan hellre lever på hans tillgångar.

Ett dokument visar att han drar in 920 00 kronor i månaden. Men efter att ha spenderat hälften, och betalt underhållet finns inte mycket kvar, hävdar han. Sammanlagt redovisade han tillgångar på nästan 15 miljoner kronor i bostäder, smycken och konst. Den första juni kom den nya överenskommelsen att gälla. Precis lagom till att han ska gifta sig med sin nya kärlek Hayley Roberts, 36, som han dejtat i fem år.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons