David Beckham om sorgen: "Jag och Victoria är väldigt ledsna"

David Beckham firade sin 40:e födelsedag med nära och kära. Men mitt i kalaset nåddes han av ett sorgligt besked.

I helgen firade David Beckham sin 40-årsdag tillsammans med nära och kära i Marrakech. Flera av hans och frun Victoria Beckhams kända vänner, som Poshs gamla Spice Girls-kollegor, Eva Longoria, Liv Tyler och Gordon Ramsay, dök upp för att fira fotbollshunkens stora dag. Som kronan på verket valde Becks födelsedagshelgen till att skaffa Instagram.

Det är toppen att äntligen vara på Instagram, det är verkligen på tiden och jag kan inte vänta på att få dela alla speciella ögonblick med er“, skrev han när han postade sin allra första bild.

Beskedet om vännens frus död kom mitt i David Beckhams födelsedagsfirande. Via: Instagram

Men mitt i all glädje nåddes den forne fotbollsspelaren av ett sorgligt besked. Hans gamla klubbkamrat Rio Ferdinand förlorade i helgen sin fru Rebecca i cancer.

Jag och Victoria är väldigt ledsna över att Rebecca Ferdinand har gått bort. Våra tankar är med Rio, deras barn och Rebeccas familj vid den här tidpunktenskrev David Beckham på Facebook.

Rebecca Ferdinand blev också hyllad och ihågkommen runt om på Englands fotbollsarenor under helgen där många uttryckte sitt stöd till maken Rio och dennes familj.

Andra läser också:

De 10 största kändisarna på Instagram – hela listan

Tori Spelling är utblottad – tvingas låna pengar för att leva lyxliv

18 saker stockholmare bara får uppleva i Norrland (dvs norr om Uppsala)

SENASTE NYTT!