LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

David Beckham om sorgen: "Jag och Victoria är väldigt ledsna"

05 maj, 2015 
AvElisabeth Andersson
David Beckham firade sin 40:e födelsedag med nära och kära. Men mitt i kalaset nåddes han av ett sorgligt besked.
Annons

I helgen firade David Beckham sin 40-årsdag tillsammans med nära och kära i Marrakech. Flera av hans och frun Victoria Beckhams kända vänner, som Poshs gamla Spice Girls-kollegor, Eva Longoria, Liv Tyler och Gordon Ramsay, dök upp för att fira fotbollshunkens stora dag. Som kronan på verket valde Becks födelsedagshelgen till att skaffa Instagram.

Det är toppen att äntligen vara på Instagram, det är verkligen på tiden och jag kan inte vänta på att få dela alla speciella ögonblick med er“, skrev han när han postade sin allra första bild.

Beskedet om vännens frus död kom mitt i David Beckhams födelsedagsfirande. Via: Instagram

Men mitt i all glädje nåddes den forne fotbollsspelaren av ett sorgligt besked. Hans gamla klubbkamrat Rio Ferdinand förlorade i helgen sin fru Rebecca i cancer.

Annons

Jag och Victoria är väldigt ledsna över att Rebecca Ferdinand har gått bort. Våra tankar är med Rio, deras barn och Rebeccas familj vid den här tidpunktenskrev David Beckham på Facebook.

Rebecca Ferdinand blev också hyllad och ihågkommen runt om på Englands fotbollsarenor under helgen där många uttryckte sitt stöd till maken Rio och dennes familj.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons