ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Darin Zanyars avslöjande om privatlivet och lyxhuset utomlands: ”Hemma”

08 maj, 2023 
Darin Zanyar brukar inte allt för ofta prata om sitt privatliv.
Men i en ny intervju med Rix FM avslöjade han plötslig flera detaljer om sitt lyxliv på Mallorca.
– Jag kallar båda hemma nu, säger Darin i radiosändningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Hammar om relationen till Darin: ”I wish”Brand logo
Molly Hammar om relationen till Darin: ”I wish”

Darin Zanyar, 35, slog igenom när han medverkade i musiktävlingen Idol 2004. Trots att han inte vann tävlingen har hans karriär gått spikrakt framåt sedan programmedverkan.

Markoolios flörtiga ord till Darin under sändningen

Darin är idag världskänd men hans privatliv håller artisten allt mer privat. Nyligen gästade han Rix FM för att prata om sin nya singel Starkare. Vad som snabbt kom att väcka uppmärksamhet i studion var Darins outfit, han hade nämligen en väst på sig som programledarna direkt kommenterade. Någon som var väldigt förtjust i Darins look var Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48.

– Du har ingenting under? Bra armar också, säger Markoolio i sändningen.

Efter Markoolios generösa komplimang avslöjar Darin att han är en av artisterna som ska medverka i Rix FM-festivalen i sommar och därmed kommer att turnera tillsammans med Rix FM-gänget. Det är däremot inte första gången som Darin tar sig an uppdraget, han har nämligen varit med på festivalen flertal gånger och visar sig även ha nya förslag för festivalen.

Annons

– Darin har tjatat på oss om att ha Rix FM-festival i Palma på Mallorca men vi får se hur vi gör, säger Roger Nordin, 46.

Darins plötsliga ord om sitt lyxliv i Spanien

Det är nämligen så att Darin på senare dar har bosatt sig i Palma, Mallorca. Lyxhuset som han tidigare hållit helt privat kommer även på tal senare i programmet. Det är när Markoolio och Darin ska bemöta påståenden som de får frågan "vem är mest benägen att bygga en tropisk sandstrand på sin egen tomt och plantera två palmer", som Darin avslöjar den lyxiga detaljen vid sitt hus.

– Jag har redan en tropisk strand på Mallorca, säger Darin.

Programledarna påpekar att det är något mer rimligt än Markoolio som istället har byggt en egen strand på sin tomt i Sverige. Men även om Darin idag lever på Mallorca så menar han att både Palma och Stockholm känns hemma.

– Jag kallar båda hemma nu. Jag känner mig dock som en turist här, säger Darin när det kommer på tal att han bor på hotell under tiden han är i Stockholm.

FOTO: Instagram/TT

Annons