LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Darin Zanyar om nya relationen – lyckan med pojkvännen

28 sep, 2023 
Darin Zanyar har hittat kärleken på nytt.
Men vem pojkvännen är vill han fortfarande hålla hemligt.
Nu berättar han om lyckan med nya kärleken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Darin Zanyar berättar hur det var att komma ut: "golvet försvann under mig"Brand logo
Darin Zanyar berättar hur det var att komma ut: "golvet försvann under mig"

Darin Zanyar är en stor artistfavorit, inte bara bland det svenska folket utan även runt om i hela världen. Även om Darin är en offentlig person så har han varit sparsam med att dela med sig av privatliv och kärleksliv.

Nyligen blev det dock ändring på det då hans nya album handlar till stor del om hans privatliv – låtarna är nämligen baserade på dagboksanteckningar som Darin har fört de senaste 20 åren.

Darin Zanyar om tuffa tiden efter uppbrottet

Nyligen gästade Darin Sverige! Darin visar sitt sanna jag, under intervjun berättade han om sitt nya album och tuffa tiden som låtarna baserats på.

– Jag hade precis kommit ut, jag var hjärtekrossad, det var pandemi, jag hade sålt min lägenhet och jag visste inte var jag skulle bo någonstans, turnéer var inställda och jag kände mig ganska vilsen, sa Darin.

– På vilket sätt kände du dig vilsen?, frågade programledaren Edina Hrustic.

– Jag visste inte vart jag skulle hamna. Jag visste att jag gick igenom något tufft och att det skulle ta tid att bearbeta det. Jag visste inte var jag skulle hamna på så många sätt, både inom mig själv och geografiskt. Jag hade mina grejer i min semesterlägenhet men visste inte hur det skulle bli med jobbet, hur länge kommer pandemin pågå, kommer jag jobba någonting? Kommer jag komma över mitt krossade hjärta?

Darin Zanyar om nya kärleken: ”Det känns väldigt bra”

Idag har Darin Zanyar hittat kärleken på nytt och vill gärna hålla sin nya pojkvän borta från det offentliga. I samma intervju får han frågan om sin relationsstatus och hur det går med kärlekslivet:

Är du i ett förhållande nu eller är du singel?

– Jag är i ett förhållande, svarar Darin.

Men mer vill han inte säga om den nya kärleken.

– Jag vet inte om jag vill prata så mycket om det som är idag. Jag vill hålla det för mig, men jag kan säga att det är bra och det känns väldigt bra och jag är på en bra plats.

FOTO: TV4

Annons