TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför visar sig TV4-profilerna nakna i videon – följarna jublar: "Jag dör"

12 jan, 2018 
På Instagram springer Ellen Bergström och Stina Wollter helt nakna i en hotellkorridor, och fansen jublar.
Annons

Skådespelaren Ellen Bergström, 28, la igår upp en video på sin Instagram, som skiljer sig ifrån de videos som hon vanligen brukar lägga upp. På videon springer hon och Let’s Dance-kollegan Stina Wollter, 53, spritt språngande nakna i en hotellkorridor. Samtidigt skrattar de högt. I texten till videon kärlekshyllar hon Stina.

”När jag är med Stina så blir jag barn på nytt, och då kanske man gör saker som man aldrig gjort förut och aldrig kommer göra igen”, skriver hon och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Älskar dig! Aldrig träffat en så fri människa, som kan sätta ord på sina känslor och dessutom direkt. Full medvetenhet! En häftig människa är du”.

Kärleken från Stina Wollter är besvarad.

”Älskar att vara med dig Ellen, vi är syskon”, skriver hon i kommentarsfältet.

Men hon är inte den enda som lämnar en kommentar i kommentarsfältet. Hyllningar till Ellen och Stinas galna idé väller in.

”Jag älskar er fullkomligt övermycket. Ni är så jävla bäst! Tack!”, skriver en, och ”Jag dör, så häftiga tjejer!”, skriver en annan.

Foto: IBL, Instagram

Annons