LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill ingen hyra prinsessan Madeleines och Chris lägenhet

16 mar, 2015 
AvCharles Thulin
Det går sådär för prinsessan Madeleine och Chris. Åtminstone när det kommer till lägenheter. Ingen vill nämligen hyra deras lyxlya i New York. Det skriver tidningen Hänt Extra i veckans nummer.
Annons

Som tidningen Hänt Extra tidigare rapporterat har gravida prinsessan Madeleine, 32, och Chris O’Neill, 40, behållit sin lyxvåning i New York efter flytten till Sverige. De ville att Leonore, 1, ska få växa upp i Sverige och har bosatt sig på Östermalm i Stockholm. Lyan i New York köpte Chris för 16 miljoner som ett investeringsobjekt och tanken var att hyra ut den. Men efter fyra månader har ingen visat intresse, trots att Chris har sänkt hyran gång på gång.

Chris och Madde har det tufft. Foto: IBL
Chris och Madde har det tufft. Foto: IBL

Nu skriver de att ingen har nappat på “den fantastiska, eleganta och soliga tvåan” på 70 kvadratmeter belägen på New Yorks Upper East Side. Kanske beror det på att Chris från början begärde 78 000 kronor i månaden. Efter fyra månader har han tvingats sänka hyran och nu begär Maddes make “bara” 61 000 kronor i månaden. Man kan verkligen tala om en “bostads-Chris” för prinsessparet, de har hittills förlorat 300 000 i hyresintäkter.

Annons

– Hovet kommenterar inga övriga frågor om den privata lägenheten just för att det är en privat investering, säger hovets presstalesperson Margaretha Thorgren till Expressen.

De har tvingats sänka priset för den flotta lyan.
De har tvingats sänka priset för den flotta lyan.

De förlorade intäkterna hade passat Chris som nyligen krävdes av den amerikanska staten på 350 000 kronor i skatteskulder.

– Det är jag, och bara jag, som ansvarar för alla räkningar och fastighetsskatter. Jag tar fullt ansvar för de sena betalningarna av fastighetsskatten. Jag skulle inte klassa dem som skulder, men det gör tidningarna och det är okej. Ett omedvetet misstag från mig, sa Chris till Expressen.

Annons
Vill du bo kungligt har du nu chansen!
Vill du bo kungligt har du nu chansen!

Däremot behöver nog inte Chris och Madde gråta så värst över de förlorade slantarna. Det svenska kungahusets förmögenhet uppgår i cirka 300 miljoner kronor och Chris själv är en så kallad dollarmiljonär.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons