LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vill följarna se Kenzas hund död – detaljen upprör

15 apr, 2024 
kenza och hunden armani
Kenza har lagt ut en bild på lilla hunden Armani.
I kommentarsfältet skriver många hur söt han är – men vissa tycker även att han borde somna in.
Här är anledningen bakom!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hundcoachen Fredrik Steen om att Bianca Ingrosso lämnar bort sina hundar – så mår deBrand logo
Hundcoachen Fredrik Steen om att Bianca Ingrosso lämnar bort sina hundar – så mår de

För Veckorevyn berättade Kenza hur hon kände direkt att det var just den lilla varelsen hon skulle ha.

– Rasen spelade ingen roll, men jag visste att jag ville ha en mindre ras så jag kollade runt efter det. En av kennlarna jag kikade på hade precis fått valpar och då jag såg den lilla mörka lurviga saken visste jag på en gång att han skulle bli min. Jag hämtade honom en kall vinterkväll och han var så liten, rädd och frusen att jag värmde honom i min vinterjacka hela vägen hem. Sen satt vi hela familjen och granskade varenda liten sak han gjorde, haha. Det var så spännande!, berättade hon då.

Kenza.
Kenza.

Hundens hälsoproblem under åren

Nu är Armani snart 17 år gammal. Under de senaste åren har hunden dock haft en del problem, något Nyheter24 skriver om.

Annons

År 2018 drabbades hunden av hudsjukdomen alopecia. Efter det fick han problem med sin lever och blåsljud på hjärtat. 2019 misstänkte Kenza att Armani fått leversvikt och hon uttryckte flera gånger sin oro för sin hund.

Följarnas uppmaning till Kenza: Avliva hunden

Nu har Kenza lagt ut en ny bild på sig och lilla Armani. Man ser hur hunden har åldrats rejält den senaste tiden, då han gått från brun till gråhårig.

Att hunden nu både är blind och döv samt gammal gör att följarna tycker att det är elakt av bloggerskan att låta han fortsätta leva så – de tycker att hon borde avliva honom.

Följarna skriver:

"Vet kanske inte mycket om din hund men det ser ut som att han inte mår så bra.. kanske är finare att släppa taget än att ihärdigt hålla det lilla livet vid liv..Visst han är gullig och gammal men det är djurplågeri att låta han leva. Nån måste ju säga det?!"

"Det är elakt att låta djuret lida. Kolla på honom, blind och döv. Låt honom somna in. Det är inte ett liv"

"Ser ut som att han är klar för att vandra vidare. Hundar behöver inte leva tills dom är 20 bara för att dom inte är pissesjuka. Bra hundhold att se hundens bästa givetvis".

Annons