farmen 2023

Farmen-Julia Joelsson Boänges: Därför valde jag inte Viktor till storbonde

VIKTOR BERGSTRÖM, JULIA BOÄNGES

Viktor Bergström var bombsäker på att Julia skulle välja honom till veckans storbonde i Farmen.
Men Julia chockade alla.
Nu berättar hon varför hon inte valde honom till storbonde.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Eddie om stormen mot Viktor: ”Drev på honom”
0:55

Efter reklamen: Farmen-Eddie om stormen mot Viktor: ”Drev på honom”

(0:55)

Slå på ljud

Farmen 2023 är i full gång och vi är redan inne på vecka tre. Hittills har en deltagare fått lämna tävlingen, det blev Julia Joelsson Boänges, 27. Detta efter att ha förlorat i Tinget mot Tova Andersson, 34.

Tova och Julia möttes i en styrkegren, närmare bestämt säcken. Det var en otroligt spännande kamp och Julia var riktigt nära på att kamma hem segern. Men efter slutsignalen var hon riktigt slutkörd och läkare kallades in.

– Det som hände var att egentligen att jag tog ut mina sista krafter jag hade inne på tinget. Jag hade ätit väldigt dåligt första veckan och jag hade haft kontakt med läkaren under min tid på Farmen för jag var så pass utmattad av allting, förklarade Julia för Hänt.

Julias tvärvändning – valde inte Viktor till storbonde

När man åker ut ur Farmen har man ett sista uppdrag innan man lämnar helt och hållet, nämligen att utse nästa veckas storbonde. Det var många som trodde att Julia skulle välja Viktor Bergström, 28, till den rollen – något som Viktor själv också var bombsäker på.

Men Julia chockade alla. Istället för att välja Viktor valde hon nämligen Karin Kollberg, 38. Viktor hade spelat ett kärleksspel mot Julia där han trodde att hon skulle välja honom till storbonde om han spelade ut henne.

FARMEN 2023

Viktor blev chockad efter Julias val av storbonde.

FOTO: TV4

Farmen-Julias svar efter tittarnas misstankar

På sociala medier är det nu vissa tittare som är skeptiska till Julias beslut att helt plötsligt välja Karin till storbonde.

”Hur man skapar ett spännande spel: man ställer ledande frågor till deltagarna när de gör sina synkar. Bakom kulisserna: "Det vore jävligt bra tv om Viktor inte blir storbonde nu, vi ger Julia lite hintar om vem han egentligen är. Dessutom är han värd det, så som han beter sig." Vid synken: "Hej Julia, tror du att du bara har varit en spelbricka för Viktor, för att du möjligen skulle välja honom som storbonde?" "Hur känns det att Viktor, som du ändå gillar, inte kom ner till dig när du mådde så dåligt?". "Tror du Eddie valde Tova för att du skulle åka ut?". Julia tvärvände när hon åkt ut, visst att Viktor inte kom ner, men tror en o annan ledande fråga sas i synken.”, skriver en tittare och får medhåll från flera andra:

”Så är det garanterat med både detta program o Robinson”, skriver en person.

”Så var det garanterat. Genomskinligt!”, skriver en annan.

När Hänt når Julia berättar hon hur det ligger till. Hennes beslut var helt och hållet hennes och hon berättar att hon inte påverkades av produktionens frågor.

”Nej dom påverkade inte mig, eller ställde några ledande frågor. Det var helt och hållet mitt egna beslut! Och som jag sa i mitt brev så ville jag hjälpa tjejerna!”, förklarar Julia för Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN