Därför vägrar Samir berätta varför det tog slut med Sigrid

Samir Badran om uppbrottet från Sigrid Bernson

Nyligen gick Samir Badran och Sigrid Bernson skilda vägar. Nu vägrar sångaren att svara på frågan om varför det tog slut.

Artisten Samir Badran, 28, och dansaren Sigrid Bernson, 30, träffades när de dansade ihop i TV4:s program Let’s dance 2017. Gnistor uppstod snabbt och det dröjde inte länge innan de blev ett par.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

I januari kom beskedet att Samir och Sigrid hade gått skilda vägar efter två år tillsammans. I ett inlägg på Instagram gick Samir ut med att förhållandet hade tagit slut.

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare”, skrev Samir och fortsatte:

”Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Samir Badran gjorde slut med Sigrid Bernson

I veckan gästade han Anis don Demina och Joey Massas podcast ”Det är inte hybris om det är sant”. Han får då frågan om han tycker det är jobbigt att gå igenom ett uppbrott offentligt.

– Allt i mitt liv visas ju upp. Helst hade jag velat ha det privat, det hade varit skönare, svarar Samir.

Den som enligt Samir verkar ha tagit det hårdast är Sigrid. Han berättar att det var han som gjorde slut med henne och att han var bestämd med vad han ville.

– Jag tror Sigrid tyckte det var fett jobbigt alltså. Hon snackade med en polare till mig och berättade lite. Det blir lite hårdare alltså med tanke på att det blir så jävla många som blir involverade i hela grejen. Det är inte bara ens familj som ska in och fråga, alla ska in och fråga. 

Har nu skaffat Tinder

Han svarar på flera frågor angående uppbrottet, men när frågan om exakt varför det tog slut kommer vägrar han att svara.

– Jag kan inte ta det här. Jag är ledsen bror, det är för känsligt. För hennes skull, säger Samir.

För några veckor sedan skaffade han Tinder och lever nu livet som singel fullt ut. Han har börjat skapa musik igen och släppte nyligen en låt tillsammans med Anis don Demina bland annat.

Sigrid åkte utomlands strax efter uppbrottet och i en frågestund på Instagram har Samir berättat att de inte har träffats sedan dess.

”Asså vi har inte hängt nu men ja är inte osams med henne”, skrev Samir då och lade till ett hjärta.

LÄS MER: Sigrid Bernsons rädsla efter uppbrottet från Samir Badran

LÄS MER: Sigrids ord efter uppbrottet med Samir Badran: ”Vill berätta”

FOTO: IBL/Karin Törnblom

Senaste nytt