Därför vägrar Marcelo Peña berätta om relationen med Emilia

Paradise hotel-Marcelo Peña och Emilia Wahlund.

Länge har relationen mellan Marcelo Peña och Emilia Wahlund varit oklar för fansen.
Nu berättar Paradise hotel-profilen varför han väljer att inte prata om sitt kärleksliv.

Marcelo Peña, 29, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i dokusåpan Big brother 2012. Sedan dess har han hunnit med både Temptation island och två säsonger av Paradise hotel.

I början av året gjorde han slut med Nina Glimsell, 25, efter cirka ett års förhållande. Det dröjde inte länge innan rykten började cirkulera om att han träffat en ny kärlek i Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 20. Marcelo sa dock att han var singel och att han ville njuta av sin singelsommar.

– Det jag ser mest fram emot i sommar är att bara vara med vänner och festa och ha det kul. Jag har varit i ett förhållande varenda jävla sommar känns det som, så den här sommaren ska jag bara njuta av min egen tid och inte behöva tänka på att ta hänsyn till någon annan person. Jag är sån människa som njuter av minsta lilla, en riktig livsnjutare. Det kommer förhoppningsvis att bli mycket tjejer i sommar, sa Marcelo till Hänt då.

På den direkta frågan om han och Emilia var ett par svarade Marcelo:

– Nej. Emilia är en jättefin tjej, men vi är inte tillsammans. Jag vill inte ingjuta några falska förhoppningar i henne. Tvärtom. Jag är väldigt mycket singel och det vill jag som sagt vara den här sommaren.

Blev kickad från Live date

Men trots Marcelos Peñas ord i våras har han och Emilia fortsatt att synas ihop. Emilia har även bekräftat att hon och Marcelo bor tillsammans. I en frågestund på Instagram story fick Emilia nyligen frågan om de bor ihop.

Ja, det kan man väl säga”, skrev hon som svar.

Därför blev många förvånade när TV3 avslöjade att Marcelo skulle vara med i deras dejtingprogram Live date nu under hösten. Det dröjde dock inte länge förrän kanalen gick ut med att han blivit kickad från programmet.

– Vi kan inte garantera att han är singel eller ej. Vi har fått flera indikationer på att han inte är singel men ord står mot ord. Oavsett kände vi att det var mest rättvist mot alla inblandade att välja en ersättare, sa NENT groups presschef Susanne Nylén då.

Så är relationen med Emilia Wahlund

När Hänt nyligen träffade Marcelo Peña efter vinsten i Paradise hotel berättar han att hans kärleksliv är komplicerat.

– Någon månad är vi tillsammans och sedan nästa så ”nä men vi gör vad vi vill”. Det är svårt, säger han och fortsätter:

– Det är fett komplicerat. Jag har aldrig varit med om ett så komplicerat förhållande. Det är skumt. 

Han försöker att vara lite mer privat med sitt kärleksliv än vad han har varit i tidigare relationer.

– Det är inte kul att ha allting blottat. Jag vet att det förstör mer än vad det ger att vara offentlig med kärlek, oavsett vem det är, säger han.

Marcelo Peña om sin framtida flickvän

Drömmen är att träffa en tjej som inte håller på med sociala medier eller är offentlig själv, säger Marcelo, och menar att det är otroligt påfrestande för bägge parter. Därför vill han inte gå in mer på sin och Emilias relation just nu.

– De flesta vet väl ungefär hur det ligger till mellan mig och hon jag träffar men jag väljer att inte gå in på det, någonting måste jag ha privat. Men det är ingen ring på fingret ännu i alla fall, säger Marcelo Peña.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Senaste nytt