TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför vägrar Hedda Stiernstedt att prata om pojkvännen

14 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Hedda Stiernstedt från Vår tid är nu
Hedda Stiernstedt från SVT:s succéserie Vår tid är nu är en av Sveriges hetaste skådespelerskor. Nu berättar hon om frågan som hon vägrar att svara på.
Annons

Hedda Stiernstedt, 30, har gjort succé i rollen som Nina Löwander i SVT:s tv-serie Vår tid är nu. Där spelar hon mot bland andra Suzanne Reuter, Peter Dalle, Göran Ragnerstam och Charlie Gustafsson.

Rollen har gjort henne till en av Sveriges just nu hetaste skådespelerskor, och både fans och medierna drar i henne från alla håll. Trots otaliga intervjuer finns det en sak som Hedda Stiernstedt vägrar att prata om – sin pojkvän.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De har inte valt mitt jobb och att ställa upp på intervjuer, säger hon när hon gästar podcasten Schulman show.

Hon och pojkvännen Alexis Almström, 33, har varit ett par i över åtta år. I början av hennes karriär svarade hon glatt på frågor om sin relation, men sedan sa det stopp.

– Inte för att de har klagat utan för att jag själv kände ”men vänta, stopp. De har inte valt det här”. Och jag har ingen lust att om jag fortsätter jobba med det här så kanske jag i framtiden måste försöka undvika att ha en publik relation, för jag har inget intresse av det, säger hon i podcasten.

Annons

Pojkvännen tillhör hennes privatliv

Den senaste tiden har hon istället sagt ifrån när de som intervjuar henne kommer in på ämnen som handlar om hennes familj och kärlekslivet. Programledaren Alexander Schulman har lagt märke till det och berättar att han varit nervös inför inspelningen med skådespelerskan.

– Jag har varit otroligt oroad för hur det här skulle bli, för att jag har varit så kluven. Jag har velat att du ska komma hit men samtidigt känt ”hur ska det gå?” Du är så otroligt svår i intervjuer, säger han.

Hedda Stiernstedt å sin sida menar att hon inte alls är svår att intervjua och påpekar att hon alltid är trevlig när hon tackar nej till att svara på frågor om sin pojkvän.

– Jag försöker bara hålla mitt privatliv otroligt privat. Sedan kan jag vara personlig och prata om mig, men de tillhör mitt privatliv, säger hon.

Säsong tre av Vår tid är nu sänds i höst på SVT.

FOTO: Ibl/Eero Hannukainen, Ibl/Karin Törnblom

Annons