Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vägrar Bianca Ingrosso att prata om sina stalkers

26 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har som många andra kändisar stalkers efter sig. Nu berättar bloggerskan varför hon inte vill prata om dem.
Annons

Wahlgrens värld på Kanal 5 har varit en succé från starten 2016. Just nu är programmet inne på sin femte säsong och tittarna får som vanligt se allt från familjebråk och hjärtesorg till glädje och kärleken de alla känner till varandra.

Bianca Ingrosso, 24, och Pernilla Wahlgren, 51, är de två familjemedlemmar som oftast står i centrum i programmet, och det är just de två som Hänt träffar på pressträffen inför säsongspremiären.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De berättar att tittarna verkligen har fått lära känner dem under de åren Wahlgrens värld har sänts på tv, både på gott och på ont.

– Det är barn och unga som står och knackar på utanför dörren, men vi har så mycket folk hemma hos oss hela tiden så det gör ingenting, säger Pernilla Wahlgren.

Bianca om sina stalkers

Bianca Ingrosso berättar att hon har råkat ut för stalkers, precis som många andra kändisar och influencers, men hon vill inte gå närmre in på det.

Annons

– Jag har självklart haft samma situation och folk som skriver massa, men jag skulle aldrig gå ut med detaljer för för mig är det som att locka till sig fler, säger hon.

Innan de flyttade till villan på Lidingö utanför Stockholm bodde de i ett ännu större hus i samma område. Där hade de vid ett tillfälle poliskontroller som åkte runt för att skydda familjen, men det har inte hänt sedan dess.

– Ser man mitt hem i Wahlgrens värld så fattar ju tjuven att det inte finns någonting där han vill ha, säger Pernilla Wahlgren och skrattar.

Får kärleksbrev från fängelser

Bianca Ingrosso berättar att hon sällan känner sig hotad, men att det ibland kan bli jobbigt med folk som är för närgångna.

– Alla tittar och kollar och viskar och smygfilmar och ibland tycker jag att det är skitjobbigt, säger hon.

Pernilla säger dock att hon inte får ta emot hat eller elaka kommentarer, något som Bianca dessvärre har fått uppleva.

Annons

– Jo, jag har fått det, jag får det ibland på fyllan. Äldre killar som är lite fulla och ska säga elaka saker, berättar Bianca.

Hon får även ta emot en del oväntade brev.

– Jag får väldigt många som skriver från fängelset till mig, men det är kärleksbrev. Jag skulle aldrig räkna dem som stalkers på det sättet, säger Bianca Ingrosso.

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 21.00 på Kanal 5 och på Dplay.

FOTO: Ibl/Karin Törnblom, TT

Annons