Därför vägrade Adam Lundgren sociala medier i flera år – sanningen bakom

Adam Lundgren har vägrat sociala medier

Adam Lundgren höll sig borta länge från sociala medier.
Men idag har han ett Instagram-konto.
Vad höll honom borta?

Den folkkära skådespelaren Adam Lundgren, 35, blev enormt uppmärksammad efter sin helt otroliga insats i serien Torka aldrig tårar utan handskar. Men det var ju där du kunde se Adam, i tv-rutan, inte genom sociala medier där många andra kändisar cirkulerar.

Hur kom det sig att Adam Lundgren valde att inte använda exempelvis Instagram när de flesta andra i hans bransch gjorde det (och fortfarande gör)?

Mystiken kring Adam Lundgrens kärleksliv – här är sanningen

Varför har inte Adam Lundgren Instagram?

Sanningen är faktiskt den att Adam Lundgren idag har ett konto på Instagram, efter många år utan. Men hur kommer det sig att han stod emot från första början och valde att leva ett liv utan att hänga på den sociala plattformen?

Adam Lundgren har länge varit skeptisk till sociala medier. Han har även varit aktuell i dokumentären Väga sociala medier där han faktiskt reser till Silicon Valley för att sätta sig in och förstå hur sociala medier faktiskt påverkar oss människor.

Skådespelaren valde bort sociala medier, då han helt enkelt upplevde att det tog alldeles för mycket tid från honom.

– Jag kände att jag var där för mycket, scrollade runt och blev orimligt glad för likes – och särskilt vissa personers likes. Jag kände att det inte var bra för mig med snabba minikickar, har Adam tidigare berättat i SVT:s Morgonstudion.

Vad heter Adam Lundgren på Instagram?

Som tidigare nämnt är Adam Lundgren idag aktiv på sociala medier. På Instagram heter han adam____lundgren, med fyra understreck och har över 5 000 följare.

På den sociala plattformen delar han främst med sig av sitt arbete, olikar roller han gjort och även reklam för en podden Kafé Café, som han driver tillsammans med bartendern och Caféskribenten Emil Åreng och filmregissören Måns Herngren.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Adam Lundgren i brunt står lutad mot en vägg

Adam Lundgren.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Blir det en säsong 2 av Thunder in my heart? Viaplay svarar

LÄS OCKSÅ: Max Anger – With One Eye Open på Viaplay – premiär och hela rollistan

FOTO: Magnus Sandberg/TT, Johan Paulin/TT