ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vägrar Joakim Lundell se inspelningen med Kristian Luuk: ”Jobbigt”

06 sep, 2023 
Kristian Luuk och Joakim Lundell
Joakim Lundell har gästat Kristian Luuks Min sanning.
Nu berättar han varför han vägrar titta på klippen från inspelningen med SVT.
”Det är jobbigt för mig”, skriver han i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”Brand logo
Joakim Lundells rädsla för dottern Lunabelle: ”Förstört hennes..”

På sociala medier får följarna ta del av tv-profilen och filmproducenten Joakim Lundells, 37, vardag. Karriären har varit lång och något turbulent, vilket Joakim nu berättar om i Min sanning.

I programmet där Kristian Luuk, 57, kommer kända personer på djupet berättar nu Joakim om allt från tiden i Kungarna av Tylösand till vart han är idag.

Därför vägrar Joakim Lundell se Min sanning – beslutet efter inspelningarna

När Hänt når honom berättar han att han däremot inte kommer att titta på programmet. Inspelningarna med Kristian Luuk känns nämligen alldeles för jobbiga för att se.

”Kommer nog aldrig se avsnittet då det är jobbigt för mig, men med tanke på att jag fått 1000 tals DM med kärlek och komplimanger från min medverkan så jag antar det är väldigt bra”, skriver Joakim i ett meddelande till Hänt.

Annons

Han fortsätter:

”Men såklart det alltid är jobbet öppna sig om traumatiska upplevelser i livet men hoppas det kan hjälpa andra som är i den situationen jag var!”

Det visar sig att Joakim däremot känner sig nöjd med Kristians stöd under intervjusituationen.

”Ja han är väldigt duktig för detta formatet”, skriver Joakim till Hänt.

Avslöjandet om uppbrottet – egna orden i programmet

En av sakerna som Joakim väljer att prata om i programmet är då han och frun Jonna Lundell, 29, valde att bryta upp sin relation. Det blev ett kortvarigt uppbrott innan paret sedan hittade tillbaka till varandra.

– Det blev för mycket. Vi hade delat med oss alldeles för mycket av oss själva. Det var perioden då jobb och det vi var och sände ut bara blandades ihop. Vi visste inte ”jobbar vi nu eller är det här privatliv?” Det bara smetades ihop, berättar han i programmet.

Fyra månader efter att Joakim och Jonna gjort slut hittade de tillbaka till varandra och idag är de gifta samt har två barn tillsammans.

FOTO: SVT

Annons