LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför umgås inte Maria Forsblom med Nyhetsmorgon-kollegorna privat

23 mar, 2023 
Maria Forsblom och Anders Philblad
Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsblom brukar programleda tillsammans med kollegan Anders Philblad.
Nu avslöjar Maria varför kollegorna inte umgås privat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här är kändisarnas fina hyllningar på Mors DagBrand logo
Här är kändisarnas fina hyllningar på Mors Dag

I TV4:s Nyhetsmorgon programleder flera välkända ansikten. En av dessa är Maria Forsblom, 36, som under vardagarna leder programmet tillsammans med kollegan Anders Philblad, 55.

Men trots att kollegorna jobbar tätt ihop är det inte alltid en självklarhet att de hinner umgås tillsammans på fritiden. Till Hänt berättar Maria varför.

Därför umgås Maria Forsblom inte privat med Nyhetsmorgon-kollegorna

Programledaren förklarar att hon gärna hade velat umgås mer med Nyhetsmorgon-kollegorna när alla är lediga, men att det ofta är svårt att få ihop.

Jag tycker om många kollegor väldigt mycket och skulle vilja ses mycket mer än vad vi gör, men ja det är svårt att få ihop det, säger Maria och fortsätter:

Det blir mest att vi ses på jobbet, så är det ju. Sen är det några som träffas privat men alla har ju ett eget liv vid sidan av jobbet också.

Maria säger att på jobbet har alla kollegorna fullspäckade scheman, och utanför jobbet vill man ta den tid som finns till att umgås med nära och kära.

Annons

Man ska ju hinna få tid med familjen, med vännerna utanför jobbet, ja det är det där klassiska - hur får man ihop allt?

Maria Forsblom om relationen utanför jobbet till Anders Philblad

Som tidigare nämnt jobbar Maria nära med kollegan Anders Philblad, vilket i sin tur gjort att de två skaffat sig en nära relation till varandra.

Jag och Anders Pihlblad har flera gånger sagt att vi ska gå på en after-work. Vi har än så länge bara lyckats få till några gympass tillsammans före jobbet. Det är en bit på vägen i alla fall, säger Maria skämtsamt och fortsätter:

Men där är Anders bra, han gillar ju också att träna så då har vi passat på och kört några gånger tillsammans klockan 6 på morgonen för att sen sända det sena passet på Nyhetsmorgon tillsammans.

FOTO: TV4

Anders Pihlblads avslöjande om kronprinsessan VictoriaBrand logo
Anders Pihlblads avslöjande om kronprinsessan Victoria
Annons