Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tvingas Sofia lämna Bachelor innan utröstningen

17 okt, 2018 
Därför tvingas Sofia lämna Bachelor innan rosceremonin
I kvällens avsnitt av Bachelor tvingas en av tjejerna lämna programmet innan rosceremonin. Årets Bachelor David Möller ber Sofia Stenberg att lämna redan under en pågående dejt.
Annons

Bachelor är tillbaka med en ny säsong på TV4, och där med får tittarna följa en ny hunk i jakten på kärlek. Den nya ungkarlen heter David Möller, 33, och kommer ifrån Göteborg. Han jobbar som polis och är nu redo att träffa kvinnan i sitt liv. 23 tjejer är därför på plats i Grekland för att slåss om Davids hjärta.

I kvällens avsnitt får vi se hur David under en dejt väljer att skicka hem en av tjejerna, redan innan rosceremonin som Bachelorn vanligtvis skickar hem deltagare under.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har känt från första början med dig att vi har lite svårt att kommunicera, säger säger David till Sofia Stenberg, 29, och fortsätter:

– Ni va 23 tjejer i början, och i slutet ska det stå en här med mig. Så jag skulle jag nog vilja att du åker hem.

Anledningen till att han vill att Sofia lämnar redan nu är att de helt enkelt inte har klickat, och han tror att Sofia tycker precis som honom. Och precis som David trott delar Sofia hans tankar.

Annons

– Jag känner inte att det finns någonting som jag hade kunnat gjort annorlunda i det här. Eftersom att jag är den jag är, och David är den han är. Och är det rätt så är det lätt, säger Sofia Stenberg.

När Sofia lämnar beskedet till de andra tjejerna när hon kommer tillbaka från dejten bryter flera av dem ihop i tårar.

– Jag gråter typ aldrig, jag kan ofta känna mig känslokall. Jag behövde inte gråta för att Sofia skulle veta att hon betyder mycket för mig, men så grät jag ändå, säger Evana López, 20.

Den här veckan sänds Bachelor – när leken blev allvar måndag till torsdag klockan 21.00 på Sjuan och på TV4 play.

Spana in årets Bachelor David Möller här:

FOTO: TV4

Annons