Därför tvingas Kim Kamal lämna Big Brother 2020

Big Brother 2020

I förmiddags kom beskedet att Isabel Pereira kastas ut från Big Brother-huset efter att ha uttryckt sig hatiskt om judar.
Nu meddelar TV4 att även Kim Kamal tvingas lämna programmet omedelbart.

En ny säsong av Big Brother drog igång i måndags på TV4 och TV4 play. Tolv deltagare har gjort entré i det topprenoverade huset i Farsta där de kommer att vara helt isolerade från omvärlden. De personer som lyckas stanna i 100 dagar och 100 nätter har chansen att ta hem vinstsumman på en miljon kronor.

Trots att dokusåpan hade premiär för bara fyra dagar sedan har det redan hunnit hända rejält mycket. Under torsdagsförmiddagen kom TV4 med beskedet att Isabel Pereira, 24, måste lämna huset efter att ha begått ett regelbrott. Under ett samtal med den nyfunna vännen Kim Kamal, 21, uttryckte hon sig hatiskt om judar.

–  Jag tyckte om hennes man jättemycket, för han var jättesnäll och han förstod mig, men hon var jude, så jag fattar, säger Kim och syftar då på sin tidigare chef och hennes man.

– Jag hatar judar, svarar Isabel Pereira och skrattar.

Isabel Pereira utkastad från Big Brother

Eftersom programmet direktsänds dygnet runt på Cmore kom tittarnas reaktioner direkt. TV4 agerade snabbt och snart kallades Isabel Pereira in bikten där hon framför kamerorna läser upp ett meddelande hon har fått.

– Du har brutit mot Big Brother-regler och uttalat dig på ett kränkande på ett sätt som inte är acceptabelt i Big Brother. Du kommer därför tvingas lämna huset.

Isabel blev märkbart chockad och tvingades därefter packa ihop sina tillhörigheter och lämna programmet.

TV4:s nya beslut om Kim Kamal

Det tog inte många timmar förrän TV4 meddelade att även Kim Kamal måste lämna inspelningen av Big Brother. I ett meddelande till Aftonbladet avslöjar de orsaken till det drastiska beslutet.

”Efter att vi nu noggrant har gått igenom hela Kim och Isabels samtal står det klart att Kim också tvingas lämna programmet. Det Kim uttalade faller också inom ramen för det vi anser är oacceptabelt”, skriver Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4 i ett meddelande till Aftonbladet.

Big Brother sänds tisdag till söndag 19.00 och måndagar 21.00 i Sjuan, TV4 play och Cmore. 

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!