TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tvingas Bianca och Benjamin slåss om familjen

15 jan, 2018 
I vår ser vi inte bara Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”, utan också i både ”Talang” och i ”Melodifestivalen”. Kanske till och med samma helg. I vilken publik kommer den övriga familjen att sitta, i Biancas eller Benjamins?
Annons

I vår kommer vi inte bara kunna följa syskonen Bianca Ingrosso, 23, och Benjamin Ingrosso, 20, i familjens realityshow ”Wahlgrens värld” på Kanal 5. Vi kommer även kunna se dem i andra kanaler. Benjamin i SVT där han ställer upp med ett bidrag i årets ”Melodifestival”, och Bianca i TV4 där hon sitter som en av medlemmarna i ”Talang”-juryn.

De första avsnitten av säsongens Talang är förinspelade, men de tre sista kommer att vara live. Och som bekant är även Melodifestivalen live, och när Mellos andra chansen eller final sänds på tv gör även Talang det – samma helger. Så skulle Benjamin ta sig till vidare från deltävlingen så kommer det att vara samma helg som Bianca sitter och spelar in live-avsnitten med Talang-gänget.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Juste, då är det två syskon som är på tv. Vi får tävla om vilka familjemedlemmar som kommer, säger Bianca till Hänt.

Bianca hoppas på att hon har flera som vill komma och sitta i publiken när hon dömer dolda talanger i livesänd tv – både familj och vänner.

– Jag hoppas ju att familjen vill komma. Jag har ju massa kusiner, och jag hoppas att kompisar vill komma, fortsätter Bianca.

Foto: IBL

Annons