LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför tror följarna att Lovisa ”Lojsan” Wallin väntar tvillingar

05 jul, 2023 
Influencern Lovisa Wallin väntar sitt tredje barn tillsammans med kärleken Buster Reuterswärd.
Men efter en video på TikTok har följarna börjat undra om Lovisa väntar tvillingar.
Annons
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli mosterBrand logo
Avslöjandet om bebisens kön – Peg Parnevik om att bli moster

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin, 30, är en stjärna på sociala medier och är aktiv både på Instagram, TikTok, och på hennes egna Youtube-kanal. Förutom hennes framgångar på sociala medier driver hon även podcasten Måndagsvibe tillsammans med vännen och kollegan Hanna Friberg.

Lovisa är tillsammans med sambon Buster Reuterswärd sedan flera år tillbaka och idag har de två barn tillsammans. Äldsta sonen Todd, och den yngre dottern Tintin. Men snart utökas familjen eftersom Lovisa är gravid och följarna har börjat undra om det är tvillingar Lovisa väntar.

Lovisa Wallin är gravid med sitt tredje barn

Nyligen var lyckan total när Lovisa gick ut med att hon väntar sitt tredje barn. Det var på Instagram som Lovisa först valde att avslöja nyheten. Inlägget visade en video på Lovisa, Buster och barnen, där familjen håller om hennes mage.

Till inlägget skrev hon:

”Familjen växer”

Gravidavslöjandet väckte starka reaktioner i kommentarsfältet, både av följare, av nära och kära och av andra kända namn. Lovisa och familjen överöses med gratulationer och lycko-önskningar.

Annons

Lovisa delade även med sig av den glada nyheten på TikTok och gjorde det till låten California Gurls med Katy Perry och Snoop Dogg. Men det var just en mening i låten som fick följarna att undra.

Under Turn it up because it's getting heavy. Wild, wild west coast, these are the girls i love the most, höll influencern om gravidmagen för att tydligöra att det började bli tungt att bära bebisen.

Till videon skrev Wallin även ut två emojis som föreställde bebisar, något som fick följarna att spekulera kring att paret väntar tvillingar. Något som sajten Modette tidigare har rapporterat om.

”Tvillingar??”, undrade en följare.

”Enäggstvillingar tjejer”, undrade en annan.

”Va... Tvillingar???”, undrade en tredje.

@lojsaanwaallin

Family is growing!!! 👶🏼🧚

♬ original sound - Jayde

Därför tror följarna att Lovisa Wallin väntar tvillingar

Nu har Lovisa berättat hur det egentligen ligger till i podden Måndagsvibe. Det är när podduon pratar om hur Lovisa mår just nu i sin graviditet som de kommer in på tvillingar.

Annons

– Jag är stor som ett jävla hus, jag undrar om de har sett fel på veckor. Jag måste ju vara efter vecka 22 eller så är det tvillingar, säger Lovisa.

– Oj vad hade du gjort om det var tvillingar?, frågar Hanna.

Lovisa säger att hon hade blivit lite glad om det hade varit tvillingar.

– Jag hade blivit lite glad, blev sugen på ett fjärde barn nu säger hon och fortsätter berättar hur det ligger till:

– Men obviously har de inte hittat något, säger hon.

De kommer även in på det längre in i podden, då Lovisa tar upp videon som hon publicerade på TikTok. Att hon förstår varför flera följare tror att hon väntar tvillingar.

– Jag förstår följarna med tanke på hur stor jag är.

Hänt har sökt Lovisa Wallin för en kommentar.

FOTO: YOUTUBE

Annons