Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tar Caroline Kejbert en paus – beskedet om framtiden

24 maj, 2019 
AvSarah Mansouri
Caroline Kejbert har varit en flitig bloggare i flera månader, men på sistone har hon inte hunnit med den.
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev föräldrar för första gången i januari när deras dotter Wilda kom till världen. Caroline har tidigare varit en flitig bloggare, men har sedan en månad tagit en paus från skrivandet. För Hänt berättar hon varför.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Sommaren 2017 skrev Caroline Kejbert, 29, brev till bonden Joacim Rickling, 27, i hopp om att få träffa honom i Bonde söker fru. Joacim föll för brevet och det blev ett riktigt sagoslut av säsongen när tv-bonden i slutet valde Caroline.

Strax efter inspelningarna flyttade Caroline in hos Joacim på Tuna gård och mycket har hunnit hända i parets liv sedan dess. De har bland annat sin egen realityserie, Bondeparet, på TV4 och i början av året kom dottern Wilda till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Hänt pratar med Caroline har hon varit mamma i snart fem månader och menar att hon nog har tur som fått en sådan glad liten tjej.

– Både jag och Jocke brukar säga det att vi har väldigt tur som har ett barn som är väldigt lätthanterlig. Hon är ofta både glad och snäll och inte ledsen så mycket. Hon är på glatt humör hela tiden och sällan arg och ledsen och det är väldigt lyxigt, säger Caroline till Hänt.

Annons

”Varit väldigt skönt”

Sedan i september förra året har Caroline varit en flitig bloggare. Hon har skrivit om livet hemma på gården och öppnade upp sig om hur hon mådde under graviditeten.

Det är en populär blogg, där många läsare passar på att ställa frågor och många uttrycker sin glädje över att få följa bondeparets liv på nära håll.

Men sedan i april har bloggen inte varit lika levande och det senaste inlägget publicerades för en månad sedan. När Hänt frågar om uppehållet, medger hon att det varit ganska skönt.

– Det har varit väldigt skönt att vara ifrån bloggen faktiskt nu den senaste tiden. För det tar mer tid med Wilda än vad man tror, säger Caroline

Att ha en dotter att ta hand om som dessutom sover mindre om dagarna, gör att tiden inte räcker till. Särskilt när Joacim är i en period där han varit tvungen att jobba mer än vanligt.

– Då blir det mycket mer tid med bara jag och Wilda. Då är det också svårt, jag vill inte bara sitta vid datorn och skriva när hon är vaken. I så fall skulle ju det bli att man gör det när hon sover och hon sover inte lika mycket längre, säger Caroline.

Annons

Hon menar att prioritet ligger på att spendera tid med familjen och att kunna ta hand som sig själv.

– Om jag ska träffa kompisar då behöver jag ju åka en bit. Bara det blir ett dagsprojekt. Sedan när helgerna kommer då vill vi gärna hitta på saker och vi är tillsammans jag, Jocke och Wilda. Man värderar ju tiden tillsammans mycket mer nu, säger Caroline Kejbert.

Vill inte ge definitivt svar

Något annat som satt käppar i hjulet för bloggandet är kravet på prestation.

– Jag tror att det är någon sorts prestationsgrej att när man väl skriver så vill man ju att det ska bli bra, så att det ska komma från hjärtat. Man vill ju inte skriva hux flux. Så det är väl därför som det kanske har tagit lite mer energi för mig än vad det borde ha gjort, säger Caroline till Hänt.

Med rädsla för att göra sina läsare besvikna vill Caroline inte gå ut med att säga när hon officiellt kommer börja skriva igen, men tänker att det kommer tas upp successivt och därför kommer det bli sporadiska inlägg framöver. Caroline menar att det varit skönt med en paus, men att det hon samtidigt saknar bloggandet nu eftersom det blir en närmare kontakt med följarna på det viset.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Tv4

Annons