Därför syns inte Tim Wahlgren i Wahlgrens värld

Niclas Wahlgren äldsta son är en av alla i familjen som valt att inte synas i Wahlgrens värld.Här är anledningen!


I flera år har vi kunnat följa Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, i Kanal 5-succén Wahlgrens värld. Pernilla med familj har inte varit rädda för att dela med sig av sitt privatliv, både när det kommer till sorg och glädjeämnen.

Tittarna har dock velat se mer av en av av Sveriges mest kända familjer, och i synnerhet när det gäller vissa familjemedlemmar. Genom åren har Pernillas son Benjamin Ingrosso, 22, och mamma och pappa, Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgren, 82, synts i programmet. Men många har undrat var Pernillas bröder Linus Wahlgren, 43, och Niclas Wahlgren, 54, har hållit hus.

Yngre brodern Linus, som har en skådespelarkarriär, har tidigare berättat om sitt beslut att inte medverka.

– Jag tror inte det skulle gynna mig att vara en karaktär där, som exempelvis mamma och pappa är. Dessutom är det ju Pernillas och Biancas grej – och de gör det jättebra. Jag älskar att de vågar vara så spontana och bjuda på sig själva, sa han till Allas förra året.

Även storebror Niclas Wahlgren har valt att nobba serien.

–  Man får inte förknippa Wahlgrens värld med att det handlar om alla Wahlgrenare. Det är Pernillas familj, den delen av Wahlgren. Och mamma, som gillar att vara med och synas också, berättade han tidigare för Expressen.

Han menade samtidigt att det fanns en chans.

– Hade jag fått den lönen de får, då hade jag ställt upp direkt.

Niclas har sonen Kit, 8, tillsammans med exfrun Laila Bagge, 47, och sonen Tim Wahlgren, 30, från sitt tidigare förhållande med Mia Bodén.

Niclas Wahlgren och Tim Wahlgren

Niclas Wahlgren tillsammans med sonen Tim Wahlgren i samband med Melodifestivalen 2006.

Niclas Wahlgrens ilska – efter påhoppet på sonen Tim

Kit och Tim är alltså kusiner till Bianca Ingrosso. Men liksom sin pappa har de lyst med sin frånvaro i Wahlgrens värld.

I Tims fall handlar det om att han aktivt valt ett liv utanför rampljuset. Niclas har själv varit inne på det tidigare. När han förra året publicerade en Instagrambild på sig själv tillsammans med yngsta sonen Kit ifrågasattes han för att inte Tim var med på bilden.

Och den stora sonen då? Duger inte han?”, undrar en av Niclas Wahlgrens följare i kommentarsfältet.

Det fick Niclas att se rött.

Gulligt av dig att du är så omtänksam. Men eftersom jag känner honom lite bättre än du (som inte har en aning om något) så vill han helst slippa vara med på bild och det får man respektera”.

Tim är dock inte helt främmande för att synas på bild. I samband med Niclas Wahlgrens födelsedag förra året dök han upp i farmor Christina Schollins flöde.

”Tre generationer Wahlgren på Niclas kalas: Hans, Niclas och Tim! Love you”, skrev Christina till en bild på trion.

FOTO: Instagram/TT