Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför syns inte Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon – ersätts av Tilde de Paula

23 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Jenny Alversjö och Tilde de Paula Eby från Nyhetsmorgon i TV4.
TV4 Nyhetsmorgons programledare Jenny Alversjö dök inte upp i morgonsoffan under söndagen. Istället var det Tilde de Paula Eby som tog hennes plats.
Annons

Programledaren  Jenny Alversjö, 43, dök inte upp i Nyhetsmorgon under söndagen som hon brukar. Istället var det Tilde de Paula Eby, 45, som ledde programmet.

Men det finns en angenäm orsak bakom Jenny Alversjös frånvaro i tv-soffan. Hon är på semester i Costa Rica.

På Instagram delar Jenny Alversjö med sig av bilder från sin paradissemester.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Många av bilderna föreställer Jenny som surfar. Just surfningen var en av de saker som Jenny ville göra under sin resa. Men det visar sig inte vara så lätt.

Otroligt frustrerad är jag när Fredrik Skogkvist tar den här fantastiska bilden. Arg över att inte saker går min väg och sur för mitt huvud vill mer än min kropp orkar“, skriver Jenny Alversjö till en bild på sig själv där hon går från havet med surfbrädan under armen.

Hon lägger också upp en bild på en vacker solnedgång över stranden.

Annons

“Jag vet. Helt knasig och ofattbar miljö. Fattar inte själv att jag är här. Filterfri terapi i bästa sällskap. Tänk att jag är en surfer girl i själen.. Otippat”, skriver hon.

Det har gått ett halvår sedan Jenny Alversjö meddelade att hon och exmaken Patrik Larsson skulle skiljas.

– Livet är för kort för att stanna kvar och inte ta de där viktiga besluten. Det funkar, jag hyr en lägenhet så länge i stan och vi har barnen varannan vecka och vi är absolut vänner även om det förstås alltid är en massa känslor inblandade, sa Jenny Alversjö till Hänt kort efter beskedet.

FOTO: TV4, IBL

Annons