LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför stoppas Marcus “Mcuze” Johansson från Love Island

23 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Därför stoppas Marcus ”Mcuze” Johansson från TV4:s Love Island.
Marcus ”Mcuze” Johansson sökte kärleken i TV4:s Love Island. I höst dyker han upp i ännu ett dejtingprogram – nämligen i Viafrees Live date. Nu ger Marcus nya framtidsbesked om Love Island om han inte hittar kärleken i programmet.
Annons
Paradise hotel-Marcus klar för nya dejtingprogrammetBrand logo
Paradise hotel-Marcus klar för nya dejtingprogrammet

I vårens säsong av Paradise Hotel på TV3 var Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, en av de deltagare som checkade in på hotellet. Men det här var inte första gången som 24-åringen från Trollhättan syntes i tv-rutan. Många tittare kände igen honom från hans medverkan i dejtingprogrammet Love island Sverige på TV4, som sänder under hösten 2018.

Mcuze kom in som ett bombnedslag till villan på grekiska Korfu där han och de andra deltagarna var ute efter att finna kärleken. Men hans medverkan i kärleksprogrammet ledde aldrig till någon romantisk kärlek, så om några månader kommer han försöka att finna kärleken på tv igen – denna gång i det nya dejtingprogrammet Live date på Viafree.

Marcus ”Mcuze” Johanssons krav på tjejerna

Just nu har tjejer runtom i landet möjlighet att söka till att få gå på en dejt med Mcuze. Efter det kommer han, med hjälp av vänner och familj, att välja ut fyra tjejer som han får gå på dejt med i direktsänd tv. När Hänt pratar med realitystjärnan säger han att det här är något som han inte är van vid att göra.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är jädrigt spännande. Jag har jag typ aldrig gått på en seriös, riktig dejt, avslöjar Mcuze för Hänt.

Han berättar också att han är säker på vad han är ute efter hos en tjej.

– Det är klart att man vill ha en attraktiv tjej, men jag går mycket hellre på personlighet, säger Mcuze och fortsätter:

– Det är så skönt att hitta någon som man vill hänga och vara med. Så roligt som jag har med mina bästa kompisar. Jag har aldrig haft det med min tjej, jag vill ha den känslan när jag hittar rätt. Att kunna ha lika kul med min tjej som med mina kompisar.

Marcus Johanssons framtid i Love Island

Just nu har den nya säsongen av Love island Sverige precis dragit igång på TV4 och Mcuze berättar att han kollar på programmet. Samma dag som den nya säsongen skulle ha premiär publicerade han en bild från förra året när han var med i programmet.

”Love Island 2018! Ett år sedan man klev in i tv-rutan för första gången. Kommer ihåg hur fruktansvärt nervös det var precis innan man skulle gå in”, skrev realitystjärnan till bilden.

Marcus ”Mcuze” Johanssons i Love Island 2018.
Marcus ”Mcuze” Johansson hade aldrig deltagit i något tv-program innan han klev in i Love Island Sverige 2018.

Men om det inte skulle gå vägen att hitta kärleken i Viafrees Live date är ännu en medverkan i Love Island uteslutet – även fast han gärna skulle vilja vara med igen.

Annons

– Jag hade så sjukt gärna velat vara med igen. Men grejen är att jag får inte vara med där, säger Mcuze till Hänt.

Därför får Mcuze inte delta i Love Island

Anledningen till varför han inte kan vara med igen handlar om att det bara ska vara med nya deltagare varje säsong. Trots att han vill vara med igen, tycker Mcuze att det är en bra regel.

– De vill bara ha nya deltagare i Love Island. Jag gillar det starkt. För i till exempel Ex on the beach och Paradise Hotel har det blivit fler gamla deltagare som är med än nya. Så jag tycker verkligen att de ska köra på det konceptet. Jag tycker det är charmigt att det är sådana som inte har varit med innan, förklarar Marcus ”Mcuze” Johansson och fortsätter:

– Men hade jag fått chansen till Love Island hade jag så gärna, lätt varit med igen. Jag mådde så bra där inne, njöt av varenda dag.

FOTO: TV4, TT/Mickan Palmqvist

Annons