TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför stoppas Linda Lindorff från årets Kristallen-gala

27 aug, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Därför stoppas Linda Lindorff från årets Kristallen-gala.
Linda Lindorff gick förra året på Kristallen-galan iklädd sin Fröken Sverige-klänning från 1990. Men i år är utstyrseln något annorlunda – och TV4-profilen kommer inte att träda röda mattan. Nu berättar hon varför.
Annons

TV4-programledaren Linda Lindorff, 47, har haft ett komplicerat förhållande till Kristallen-galan, kvällen då årets bästa tv-program utses. 2016 övervägde Bonde söker fru-programledaren att inte gå på galan alls i protest mot att hennes eget program aldrig vunnit i sin kategori.

När hon ändå gick på galan det året stod Bonde söker fru lottlös – en stor besvikelse för Linda som lämnade tillställningen med ett skrik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När jag förstod att vi återigen blir utan pris valde jag att lämna bordet och sedan sprang jag genom foajén och ut ur byggnaden. När jag kom ut gav jag ifrån mig ett riktigt Ronja Rövardotter-skrik och släppte ut alla känslor. Då försvann nervositeten och besvikelsen, sa Linda Lindorff då till Aftonbladet.

Men Linda Lindorff svalde besvikelsen och har ändå gått på Kristallen-galan efter den kvällen. Förra året väckte hon stor uppmärksamhet då hon gick på galan iklädd i samma klänning hon hade på sig då hon vann Fröken Sverige 1990.

Annons

Linda byter galaklänning mot kängor och kamouflage

På fredag är det dags för årets Kristallengala – men Linda Lindorff kommer inte att närvara. På sin blogg förklarar hon att hon kommer vara klädd i något helt annat än galaklänning.

I år när Kristallengalan på fredag sprakar loss kommer jag att se ut så här”, skriver TV4-profilen på sin blogg till en bild där hon har på sig kängor och kamouflage-jacka.

Anledningen till både utstyrsel och gala-frånvaro är att Linda Lindorff just nu spelar in barnprogrammet Wild kids i Järvsö i Hälsingland.

”Klänning utbytt mot camouflage, klackar mot slitna kängor och den röda mattan utbytt mot sand… ja som många vet spelar vi ju just nu in Wild kids i Järvsö och det innebär att jag i år inte kommer vara på Kristallen. Givetvis trist att missa en rolig fest men jag kan lova att lagkamperna vi har med barnen här slår Kristallen i både vinnarglädje och dramatik”, skriver hon på bloggen.

Annons

Linda Lindorff har tidigare berättat att årets omgång av Wild kids på TV4 kommer vara den tuffaste någonsin. 6 000 barn sökte för att få vara med i programmet – men bara elva barn blev uttagna.

Barnen får verkligen visa att de kan klara sig själva i vildmarken. Utöver det många svåra prövningar och utmaningar. Barnen tycker så klart det är det roligaste de varit med om men de får också kämpa hårt med laganda, samarbete och att klara livet långt från mamma och pappa. De gör det bra. Väldigt modiga och fina barn. Jag är så glad över det här programledarjobbet”, skrev Linda Lindorff på sin blogg i förra veckan.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, TT/Karin Törnblom

Annons