TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför stoppas Eric Saade av Kanal 5 – i sista stund

11 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Eric Saade avbokades från "Breaking news" och ersattes av Anna Book. Nu rasar den "Så mycket bättre"-aktuella artistens manager Tomas Lingman mot Kanal 5. – Jag lider just nu av grav magont med anledning av kraftiga skratt och gråtattacker, säger han.
Annons

Under gårdagen skulle “Så mycket bättre”-aktuella artisten  Eric Saade, 26, ha spelat in programmet “Breaking news” på Kanal 5. Men i sista sekund valde tv-kanalen att avboka artisten och flytta honom till ett annat datum.

I stället plockade man in Anna Book, 46, som ny gäst hos programledarna Filip Hammar, 42, och Fredrik Wikingsson, 44, efter att hon kammat hem vinsten i “Biggest loser VIP”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett inlägg på sitt privata Facebookkonto har Eric Saades manager Tomas Lingman, 44, reagerat kraftigt mot beskedet – och hånar Kanal 5:s beslut.

“Saade skulle spela in Breaking News med Filip och Fredrik ikväll, men man lyfte precis Eric till ett annat datum med anledning av att Sveriges BIGGEST LOSER Anna Book ska medverka istället. Jag lider just nu av grav magont med anledning av kraftiga skratt och gråtattacker”, skriver han och avslutar med en emoji som skrattar så att den gråter.

Annons

Kanal 5 har tagit del av Tomas Lingmans inlägg och bekräftar att Eric Saade skulle ha medverkat i “Breaking news”, men byttes ut kort inpå inspelningen.

– Det stämmer att Eric Saade var inbokad som gäst i programmet. Men precis som i alla andra aktualitets- och nyhetsprogram kan saker ändras fram till sändningen börjar, säger Anders Kilander, pressansvarig för “Breaking News med Filip & Fredrik” till Hänt.

Hänt har sökt Tomas Lingman för ytterligare kommentarer från honom eller Eric Saade, utan framgång.

“Breaking news” sänds måndag-torsdag 22.00 på Kanal 5 och Dplay.

Foto: IBL

Annons