TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför stoppar John Lundvik barnplanerna med sambon Jotta

17 jul, 2019 
https://image.hant.se/image-5034967?imageId=5034967&width=1320&height=689
Andreas Kristensson
John Lundvik med sin sambo Jotta Martidou
Mello-vinnaren John Lundvik har tidigare pratat om att i framtiden kanske skaffa ännu ett barn. Men när när hänt träffar honom under premiären av Lejonkungen förklarar han varför barnplanerna just nu ligger på is.
Annons

Artisten, och numera röstskådespelaren, John Lundvik, 36, befann sig i måndags, likt många andra stjärnor, på premiären av Lejonkungen. I den svensk-dubbade versionen av filmen gör han rösten som Simba.

– Det var nästan overkligt när Disney hörde av sig, jag hoppade som ett barn och trodde det var overkligt, säger John Lundvik när Hänt träffar honom på röda mattan.

Efter att han tidigare i år vann Melodifestivalen med sitt bidrag Too late for love och fick tävla för Sverige i Eurovision har han haft mycket att stå i, men han klagar inte.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är fruktansvärt mycket jobb men det är det här man har drömt om hela livet, så jag är väldigt lycklig över det, fortsätter han.

John Lundvik om livet med sambon

Trots ett hektiskt schema får han både jobbet och familjelivet att gå ihop, det mycket tack vare sambon Jotta Martidous stöd.

– Vi gör resan ihop och hon var där när det inte fanns någonting och nu finns det mycket, det är en häftig och kul resa vi gör, säger John Lundvik och fortsätter:

Annons

– Allting är bara fint, vi har två fantastiskt underbara barn i form av Naomi, 4, och Michael, 2, som alltid finns där.

Planerna kring ett tredje barn

Trots tidigare spekulationer kring att John Lundvik och sambon Jotta Martidou haft planer på att skaffa ett tredje barn ville han själv vara tydlig med att paret är nöjda som det är för tillfället. Det finns en längtan, men att kombinera det nu hektiska schemat med ett till barn avstår han helst.

– Allting ser bra ut men samtidigt är livet ganska hektiskt just nu, så vi ligger nog lågt med ett tredje barn ett tag, förklarar han.

FOTO: TT

Annons