Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför stoppar Isabella kärleksresan med Hampus i sista stund

21 jun, 2018 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip och pojkvännen Hampus Jarlbo gjorde slut i henlighet.
Två dagar före avresan till italienska Comosjön stoppar Isabella Löwengrip kärleksresan med Hampus. Nu får hon skarp kritik för sitt beslut.
Annons

Isabella Löwengrip, 27, har efter månader av hemlighetsmakeri och hysch-hysch öppnat upp om sitt kärleksliv. Efter skilsmässan från Odd Spångberg, 30, i maj 2017 föll hon handlöst för Hampus Jarlbo, 27, och de två har dejtat i smyg fram tills för några veckor sedan.

– Det är fantastiskt, hon spränger alla mina förväntningar. Jag är jättekär, sa Hampus Jarlbo till Expressen när de kom hand i hand till Unicef-galan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men att vara tillsammans med Isabella Löwengrip är inte som ett vanligt förhållande. Hon har flera gånger flaggat för att hon inte är ett dugg intresserad av att bo tillsammans, och som partner får man helt enkelt gilla läget när det svänger snabbt för entreprenören.

Ett bevis på det är att Isabella i sista stund har ställt in deras drömresa till italienska Comosjön över midsommarhelgen. På sin blogg skriver hon om planerna som ändrats, och hur Hampus helt enkelt får acceptera det.

Annons

“Mina planer har ändrats lite och jag får skippa mina midsommarplaner och åka iväg till Frankrike på jobb. Dom firar ju inte midsommar så jag kör möten under dagen i Paris. Under helgen ska jag på ett större event i Paris”, skriver hon kort och avslutar inlägget med:

“Jag ser fram emot resan. Comosjön får vänta, jobbet kommer alltid först”.

I kommentarsfältet kokar nu kritiken mot Isabella, och framför allt för att hennes beslut påverkar hennes pojkvän.

“Undrar vad H ska hitta på nu,måste kännas surt för honom när tre dagar med sin älskade blir inställda,dessutom över midsommar”, skriver en person.

Isabella har även hon tagit del av de kritiska kommentarerna och svarat på vissa av dem.

“Det är ju inte mitt ansvar att underhålla honom”, skriver hon med en glad smileygubbe.

Hon har även förtydligat i kommentarsfältet att Hampus är insatt i hur hennes liv ser ut, och enligt henne accepterar han det mer än vad vissa läsare för:

“Jag har varit tydlig med hur mina prioriteringar ser ut, han förstår helt”, skriver Isabella.

Vi på Hänt hoppas att Isabella, Hampus och alla andra får en trevlig midsommarhelg – oavsett var man befinner sig i världen.

FOTO: Ibl, Stella, Instagram

 

Annons