Därför stoppades programledaren från TV4:s festligheter

Igår firade det folkkära tv-programmet Nyhetsmorgon i TV4 25 år, och nästan alla Nyhetsmorgon-profiler genom åren var på plats i studion. Anders Pihlblad var där, men inte maken Henrik Alsterdal.

Igår var det 25 år sedan Nyhetsmorgon i TV4 hade premiär, och det var Malou von Sivers , 64, och Bengt Magnusson, 66, som var först ut att leda programmet. Så klart firade Nyhetsmorgon sina 25 fyllda år på självaste dagen, och dagen till ära hade de i stort sätt alla som någonsin jobbat och synts i  Nymo.

Förutom Malou och Bengt så var även bland annat Kristin Kaspersen, 47, Soraya Lavasani, 35, Anna Brolin, 37, och Anders Pihlblad, 49, på plats. Men Anders make Henrik Alsterdal, 37, som Anders träffade genom TV4, och som också syns i mornarna i rutan, var inte på plats för att fira.

– Jag fick inte gå på firandet idag, för jag åkte på smällen med att lämna ungarna i skolan. Jag fick följa det från TV:n istället, berättar han för Hänt.

I och med firandet visades ett klipp från Anders första sändning som programledare någonsin i TV4, så trots att Henrik inte fick vara med och fira på plats, fick han alltså något annat att glädjas åt.

– Han är snyggare nu än då tycker jag, säger Henrik.

Känner ni igen Nymos profiler? Jessica Almenäs, så klart!

Känner ni igen Nymos profiler? Här har vi... Peter Jihde!

Känner ni igen Nymos profiler?Jenny Strömstedt, som då hette Östergren.

Känner ni igen Nymos profiler?Ingen mindre än Jesper Börjesson.

Känner ni igen Nymos profiler?En ung Steffo Törnquist.

Känner ni igen Nymos profiler?Tilde de Paula Eby!

LÄS OCKSÅ: Hemma hos Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal: ”Vårt hem är helt anpassat efter barnen”

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Bengt Magnusson och Malou von Sivers comeback i TV4

Foto: IBL

SENASTE NYTT!