TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför stoppades Charlotte Perrelli i sista Så mycket bättre

15 dec, 2018 
Malin Ljung
Charlotte Perrelli var ej med på Så mycket bättres återförening
Alla Så mycket bättre-artister dök upp till en återträff. Förutom Charlotte Perrelli, som tvingades nobba dagen.
Annons

Charlotte Perrelli, 44, är en av deltagarna i årets Så mycket bättre som spelades in under sommaren på Gotland. Men när artisterna i kväll möts för en återträff så lyser schlagerdrottningen med sin frånvaro.

Och det finns en orsak. Hon hade då nyligen fött sin lilla son Alvin. Men mellan raderna låter det som att Charlotte ända hade räknat med att kunna vara med på återträffen av programmet.

– Hej allihop, jag vet att ni har återträff idag och jag hade sett fram emot det så mycket. Jag hade önskat att jag kunde vara där. Men aja, jag tycker att jag har ganska goda skäl att inte kunna vara med för jag har nämligen fått en liten bebis, hoppas ni har en underbar dag, säger hon i en videohälsning till artistkollegorna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Alvin föddes hela fyra veckor för tidigt med kejsarsnitt och den sista tiden av graviditeten var minst sagt dramatisk, något Charlotte pratat om vid ett flertal gånger. Hon drabbades nämligen av det kritiska tillståndet Vasa previa som innebar att navelsträngen låg fel och att komplikationerna som kunde uppstå var direkt livshotande för både henne och barnet.

Annons

”De bedömer faktiskt inte det som OM det är en blödningsrisk utan när den kommer. Då är det bråttom. Både för barnet och för mig. Jag måste helt enkelt kunna infinna mig på en akutförlossning extremt snabbt när det händer”, har hon tidigare skrivit på sin blogg.

Avslöjade graviditeten inför Så mycket bättre

Efter läkarnas upptäckt att hon drabbats av gravidkomplikationen tvingades hon ställa in de flesta åtaganden och istället befinna sig nära sjukhuset.

Till slut togs beslutet att hon skulle läggas in på sjukhus, och fyra veckor för tidigt förlöstes den lilla pojken med kejsarsnitt.

”Han var 48 lång och vägde 3135 gram. Prematur och kom 4 veckor för tidigt m planerat snitt p g a Vasa Previa. Vi vågade inte riskera något och vänta längre eftersom utgången kan bli enormt dramatisk”, skriver Charlotte Perrelli i en frågestund på sin blogg.

Bara några dagar efter kejsarsnittet fick Charlotte, maken Anders Jensen, 41, och bebisen åka hem till familjen och de stolta storasyskonen Angelo, 14, Alessio, 12, Izabelle, 11, och Adrian, 5. Men återträffen med Så mycket bättre i Skåne fick av naturliga skäl avbokas.

Annons