TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför ställs Wahlgrens värld in – Kanal 5:s stora miss

09 apr, 2020 
Bianca och Pernilla
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har uppmuntrat sina följarna att titta på kvällens avsnitt av Wahlgrens värld.
Men för Hänt berättar Dplay att det inte blir något avsnitt av programmet under torsdagskvällen, vilket är information som verkar ha undgått tv-profilerna.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Wahlgrens värld är ett populärt program där vi under flera års tid har fått följa med i Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrossos spännande liv. På torsdagskvällarna sänds programmet både på Kanal 5 och Dplay, vilket är något som både Pernilla och Bianca ofta är tydliga med att poängtera. Inför varje avsnitt publicerar de filmklipp från avsnittet på sina sociala medier-kanaler för att påminna fansen om vad de har framför sig. Under torsdagen delade Bianca med sig av ett klipp från avsnittet som är näst på tur.

Gör er beredda på skrattfest”, skriver Bianca i en Instagram story-uppdatering med ett klipp på sin mamma Pernilla.

Pernillas ord om avsnittet

Även Pernilla Wahlgren har delat med sig av några sekvenser från programmet och uppmanar följarna att titta på programmet.

Hörde jag Skärtorsdagen?!Japp, det är påsk och det är framförallt TORSDAG! Det vill säga ett nytt avsnitt av ”Wahlgrens Värld”!, skriver Pernilla i ett blogginlägg och fortsätter:

Annons

Bänka er framför soffan i kväll och låt oss underhålla er! Kl 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

Dplay om den stoppade sändningen

Men när Hänt når Sanna Gollne, PR-ansvarig Dplay och Discovery Networks Sweden, visar det sig att det inte alls kommer att sändas något avsnitt av Wahlgrens värld på Kanal 5 under torsdagskvällen.

Wahlgrens värld har uppehåll ikväll på grund av påsken. Istället visas filmen The Geat Wall. Avsnitt 13 är tillbaka nästa vecka”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Det visar sig alltså att det har blivit en miss i kommunikationen och att avsnittet som Pernilla och Bianca peppat igång sina följare för att se, inte sänds förrän nästa vecka då kanalen har valt att ta en påskpaus. Efter att ha sett att programmet ersatts i tv-tablån, valde även följarna att uppmärksamma Pernilla på ändringen.

Pernilla ditt program går inte ikväll. Du är utbytt mot en skitfilm”, skriver en följare i kommentarerna.

Annons

När Hänt frågar Dplay om Pernilla och Bianca har informerats om att kvällens sändning av deras program är borttaget, väljer Dplay att inte svara.

Ursäkten strax innan sändning

Bara 30 minuter innan det var dags för sändningen nådde informationen Pernilla Wahlgren, som i ett inlägg på Instagram ursäktar sig efter att ha delat den felaktiga informationen.

SORRY VÄNNER. Fel info. ”Wahlgrens Värld” har visst Påskuppehåll i kväll på Kanal5”, skriver Pernilla i inlägget.

Avsnitt 13 har däremot gått att se på Dplay sedan en vecka tillbaka för Dplay premium-kunder.

FOTO: TT/Dplay

Annons