Därför sover Ann Söderlund och fästmannen i skilda sovrum

Tv-profilen och journalisten Ann Söderlund, 44, blev i oktober mamma till sitt femte barn, en liten son som har fått namnet Frans. Sonen är hennes och fästmannen Mathias Johanssons, 39, andra gemensamma barn. Den nya familjesituationen har dock lett till flera förändringar i familjens liv, inte minst mellan Ann och Mathias.

I sin blogg skriver Ann Söderlund att hon och fästmannen nu har valt att tillbringa nätterna i skilda sovrum. Anledningen är att de hoppas på att få mer sömn var för sig, än att hela familjen sover i samma rum och säng.

”Jag och M ligger i skilda sovrum så att man får sova lite. När vi sover alla fyra i samma säng vaknar man ju hela tiden”, skriver Ann Söderlund i inlägget.

LÄS OCKSÅ: Ann Söderlunds hyllning till ensamstående föräldrar

Tv-profilen skriver dock att den nya uppdelningen med varsitt sovrum inte är en helt ultimat lösning för varken henne eller Mathias, utan att det känns “märkligt” att sova åtskilda.

”Känns ändå lite märkligt. Som 40-talister…”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Ann Söderlund och fästmannen skjuter upp bröllopet

Ann Söderlund och Mathias Johansson träffades i maj 2013 på ett golfevent. Förutom Frans så har de också sonen Bobo, 2, tillsammans. Sedan tidigare har Ann Söderlund också barnen barnen Ossian, 14, Ilon, 12, och Dante, 10, tillsammans med ex-sambon och musikproducenten Nanok Bie.

FOTO: Stella Pictures

SENASTE NYTT!