ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Därför slutar Henrik Fexeus och Camilla Läckberg att skriva ihop

05 sep, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
https://image.hant.se/TFXQSEFUY-U05BUBQUC4W-a88729e96427-512.png.jpg?imageId=9889385&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Tilde Karlsson
Henrik Fexeus och Camilla Läckberg
Henrik Fexeus och Camilla Läckberg har tillsammans gett ut red böcker ihop.
Nu berättar Henrik om varför författarparet inte kommer förtsätta ihop.
– Nu är det över, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Fexeus svarar på om han verkligen kan läsa tankar
Henrik Fexeus svarar på om han verkligen kan läsa tankar

Camilla Läckberg, 49, och hennes vapendragare Henrik Fexeus, 51, har sedan 2021 släppt de tre böckerna Box, Kult och den sista boken Mirage i deras triologi som de skrivit ihop. En serie som handlar om utredarparet Vincent och Mina som vi får följa genom de olika böckerna.

Därför slutar Henrik Fexeus och Camilla Läckberg att skriva ihop

Nu kommer dock författarparet med ett tråkigt besked till läsarnas som hade hoppats på mer. De har bestämt sig för att inte skriva ihop mer efter att ha kommit ut med de tre böckerna. Något som Henrik berättar i samband med en intervju med Hänt.

– Inte som det ser ut nu. Nu har vi gjort det här och jag tror att hemligheten av att vid kunde göra det här projektet var att vi visste att det hade ett slut, säger Henrik till Hänt och fortsätter att berätta att det var bra att det fanns ett stopp i deras samarbete.

– Annars hade vi kanske tröttnat på varandra och börjat bråka. Men nu visste vi att vi skulle göra det här och då håller vi ihop när vi gör det. Så det finns inga planer just nu, säger författaren och mentalitet Henrik.

Annons

Henrik Fexeus om samarbetet med framöver med Camilla

Om vi framtiden kommer att få ta del av mer böcker som är skrivna ihop av Camilla och Henrik återstår att se, men den triologi de nu har skrivit är det klara med. Iallafall för en tid framöver.

– Den här berättelsen är slut, det känns inte som om vi tar farväl av våra karaktärer det kändes som om våra karaktärer tog farväl av oss. Sedan kanske vi kommer träffa dem igen om några år, men vi har inga planer på det. Nu är det över, avslutar han med att säga.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Hänt

Annons