ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Titti Schultz i Postkodmiljonären ersättaren avslöjar: ”Andra uppdrag”

29 sep, 2023 
Rickard Sjöberg
Titti Schultz sitter vanligtvis i panelen i Postkodmiljonären.
Men i några avsnitt har hon blivit ersatt av Jonas Von Essen.
När Hänt når Jonas kan han avslöja anledningen bakom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Sjöberg om framtiden för Postkodmiljonären: ”Tror inte det är aktuellt”Brand logo
Rickard Sjöberg om framtiden för Postkodmiljonären: ”Tror inte det är aktuellt”

Populära frågesportprogrammet Postkodmiljonären har sänts enda sedan år 2005, och programleds i vanlig ordning av folkkära Rickard Sjöberg.

I programmet har deltagarna en livlina som kallas för ”fråga stjärnorna” där deltagaren kan välja att vända sig till den så kallade stjärnpanelen för hjälp. Stjärnpanelen består vanligtvis av radioprofilen Titti Schultz, journalisten Jan Gradvall och programledaren Amie Bramme Sey.

Men i kvällens avsnitt har det blivit några ändringar i panelen.

Jonas Von Essen om att vara en del av stjärnpanelen i Postkodmiljonären

Den nya panelen består av minneskonstnären Jonas Von Essen, som även tidigare varit med och tävlat i programmet, som får sällskap av Hanna Dorsin och Jan Gradvall. När Hänt når Jonas berättar han om hur det var att sitta i panelen.

Annons

– De sa att det vore kul om jag kommer tillbaka någon gång och är med i stjärnpanelen. Jag tyckte det lät väldigt kul, det var en av mina roligaste upplevelser att vara med, säger han och fortsätter:

– Det är lite annorlunda när man hjälper någon annan. Alltså när man själv tävlar kan man bestämma sig för att chansa och sådär och då behöver man ju bara stå till svars för sig själv och det går inte ut över någon annan. Men nu skulle det kännas fruktansvärt om man ger fel svar.

Därför saknas Titti Schultz i Postkodmiljonären – då kommer hon tillbaka

Men hur länge gäller då den nya panelen egentligen? Jonas förklarar att han sitter med i fem avsnitt, och det gör han som ersättare för Titti.

Kommer Titti och den gamla panelen tillbaks?

– De kommer komma tillbaka. Egentligen så var det som att jag var inne och vikarierade för Titti som hade andra uppdrag då under de här inspelningarna. Så jag var bara som en gästartist kan man säga, säger han och fortsätter:

– Vi får se om jag kommer tillbaka någon gång längre fram men just nu var det bara så, under de fem avsnitten.

FOTO: TV4Play

Annons