Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför saknas Niclas Wahlgren i radion

Niclas Wahlgrens hemliga projekt

Niclas Wahlgren är en omåttligt populär programledare i Rix Fm, men på senaste tiden har han lyst med sin frånvaro. För Hänt berättar han nu varför han saknas i radion.

Niclas Wahlgren, 53, är sedan några år tillbaka programledare på radiokanalen Rix FM. Han har blivit en populär röst bland lyssnarna på eftermiddagarna, men under den senaste tiden har han lyst med sin frånvaro. Lyssnarna ifrågasätter nu istället vart Niclas Wahlgren tagit vägen. På hans Instagram ramlar frågorna in.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Saknar dig kl 14:00 varje dag!“, skriver en.

Håller med..inte alls samma eftermiddagar på Rix fm utan Niclas“, skriver en annan.

Jag saknar också dig i radion! Inte samma sak utan dig!”, skriver ännu en.

 

Har du slutat på Rix?”, skriver en till.

När Hänt når honom och undrar det som alla andra undrar, vart han tagit vägen, svarar han kryptiskt men ärligt. Han hintar om att det handlar om att någonting annat är på gång, någonting som han än så länge vill hålla hemligt.

– Jag kan inte berätta något förrän 26 november så vi tar det vidare om det sen, säger Niclas Wahlgren till Hänt.

Nu går spekulationerna höga om vad Niclas Wahlgren ska göra sen, men en sak är i alla fall säker. Han är omåttligt populär i radion och också på Instagram där han gillar att visa upp sin numera vältränade kropp. Nyligen berättade han sina tankar kring den hårda träningen.

Många frågar mig hur jag orkar träna när det finns så mycket annat att hinna med i livet. 
Jag svarar att det är ju tvärtom! Jag orkar med allt annat just därför jag tränar, annars hade jag aldrig orkat”, skriver han på Instagram.

Men det är inte bara på Instagram som han visar upp sin vältränade kropp. I våras kastade han även kläderna i radiostudion till lyssnarnas stora förtjusning!

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens video gör succé bland följarna: ”Herregud”

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens ärliga ord om familjelivet efter skilsmässan

FOTO: Ibl

Senaste nytt