LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknas Leif Mannerström i Sveriges mästerkock på TV4

27 mar, 2019 
Därför saknas Leif mannerström i Sveriges mästerkock på TV4
Under kvällens semifinal av Sveriges mästerkock på TV4 saknas en av jurymedlemmarna. Leif Mannerström kan inte medverka på grund av sjukdom och ersätts därför av ett annat välbekant ansikte.
Annons

Årets säsong av Sveriges mästerkock på TV4 börjar lida mot sitt slut. Ikväll tävlar de tre deltagarna Gabriel, Emilia och Wichudaporn om en plats i nästa veckas final. Nerverna är igång och de tävlande deltagarna är laddade inför nya utmaningar – precis som vanligt.

Något som däremot inte är som vanligt är juryuppställningen. Under säsongen, likt tidigare säsonger, har juryn bestått av Leif Mannerström, Mischa Billing och Markus Aujalay. Men uppställningen får klara sig utan Leif Mannerström i semifinalen av Sveriges mästerkock. På grund av sjukdom kan han inte närvara.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tyvärr är det så att Leif missar den här fantastiska dagen på grund av sjukdom, men han hälsar att må bästa man eller kvinna vinna, säger Mischa inledningsvis i kvällens avsnitt av Sveriges mästerkock.

Därför har Markus och Mischa fått hjälp av en annan person.

– Vi har hittat en ersättare till Leif. och det är ingen mindre än jurymedlemmen i Sveriges yngsta mästerkock, Danyel Couet, fortsätter Mischa.

Annons

Tittarnas reaktioner

På Instagram har Sveriges mästerkock även delat beskedet om att Leif Mannerström inte kommer att synas i rutan under kvällen.

Semifinal! På onsdag hoppar stjärnkocken Danyel Couet in i juryn eftersom Leif Mannerström tyvärr blev sjuk”, skriver programmet på sitt Instagram-konto.

Bland kommentarerna skickar tittarna krya på dig-hälsningar till Leif Mannerström. Men de är inte besvikna över TV4:s val av ersättare.

Krya på dig Leif. Synd såklart. Men Danyel kommer göra bra ifrån sig”, skriver en tittare.

Krya på dig Leif och välkommen Danyel, skriver en annan.

Tråkigt för Leif Mannerström, men Danyel är en värdig ersättare. Lycka till, väntar ivrigt på i morgon”, skriver ännu en tittare.

Sveriges mästerkock sänds på TV4 på onsdagar klockan 20.00.

FOTO: TV4, Instagram

Annons