AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Carina Bergs barn under Barncancergalan 2023

02 okt, 2023 
CARINA BERG, ERIK BERG
Carina Berg leder Barncancergalan för åttonde året i rad.
Nu berättar hon om känslorna kring galan och varför hon inte kommer ha sina barn på plats under kvällen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”Brand logo
Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”

Carina Berg, 45, är inne på sitt åttonde år som programledare för Barncancergalan. Det råder med andra ord inga tvivel om att hon älskar programmet och hon har tidigare sagt i intervjuer att hon alltid kommer tacka ja så länge hon bara får frågan.

När Hänt träffar henne berättar hon om känslorna.

– Att få jobba med barncancerfonden och den här frågan och få på något sätt på någon liten mikroskopisk del vara med och hjälpa till att bidra känns som en ynnest. Jag var jättetacksam redan från början och jag vill alltid göra det här om jag får. Det är mitt mest meningsfulla jobb, säger hon till Hänt.

Carina Berg om att leda Barncancergalan 2023

Årets gala väntas bli succé som vanligt. Att blanda humor med cancer är något som många kanske inte förstår syftet med. Men faktum är att det är ju humor och att få skratta som man behöver som mest när man går igenom tunga perioder.

Annons

Nytt för i år är att galan sänds på TV3 och Viaplay, något som varit härligt för Carina.

– Det känns extra bra i år för vi är på en ny kanal. Så vi har ju fått många nya arbetskompisar som gör det här för första gången, det är ju roligt. Det är litegrann som när man visar upp sitt hem, då ser man det genom den här nya personens ögon och bara såhär "just det, det är ju fint hem". Så det är härligt, jag är sådär "ny-stolt" över galan.

Därför saknas Carina Bergs barn på galan

Vid sidan av jobb är Carina mamma till tre barn, sönerna Holger, 13, och Otto, 4, samt dottern Juno, 2.

Men barnen kommer dock inte att närvara under galan, det berättar Carina nu för Hänt.

– Det är nog lite sent för det, vi håller ju på ganska sent, galan är lång och jag tror inte att det är läge att "nej jag tröttnade nu mitt i här". Så nej, de får vara hemma och sova, säger hon.

FOTO: Henrik Isaksson/TT, Claudio Bresciani / TT

Annons