LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför saknades Mia Parnevik under Jespers stora dag

28 jul, 2023 
Johanna Talamo
Därför saknades Mia Parnevik under Jespers stora dag
Jesper Parnevik har nyligen prisats för sina golfinsatser av Svenska golfförbundet. Med nästan hela familjen vid sin sida blev han invald i svensk golfs Hall of fame.
Däremot saknades hustrun Mia Parnevik – nu bekräftar hon anledningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Jesper Parnevik, 58 lever tillsammans med hustrun Mia Parnevik, 55 i Florida, USA. Förutom sin framgångsrika karriär som golfproffs så har han och resten av familjen Parnevik gjort sig kända i deras egen realityserie Parneviks. Där fick svenska folket fick följa Jesper och Mia tillsammans med barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix i vardagslivet.

Jesper Parnevik prisades av Svenska golfförbundet

Jesper Parnevik hade sitt stora genombrott på golfbanan i mitten av 1980-talet. Därefter har han haft en lång och framgångsrik karriär och med åren kommit att bli en riktig golflegend.

Jesper Parnevik meriter inom golfen är många, han var bland annat den förste svensken att vinna Scandinavian Masters på Barsebäck och har även vunnit segrar i både PGA-touren och Europatouren.

Den 27:e juli var prisades Jesper för sina insatser inom den svenska golfen. Tillsammans med två andra svenska golfstjärnor valdes han in i svensk golfs Hall of fame av det Svenska golfförbundet.

Annons

– Det är först nu när man står här som man förstår vilken karriär man hade. Man har spelat lite golf här och där, men aldrig hunnit stanna upp, sade Jesper Parnevik till Aftonbladet.

Mia Parneviks frånvaro under Jespers stora dag

Under torsdagen då Jesper Parnevik tog emot sitt pris fanns stora delar av familjen Parnevik på plats vid hans sida vid Österåker golfbana, bland annat pappa Bosse och dottern Penny Parnevik.

– Det är helt fantastiskt att jag får dela det här med alla. Vi är en ganska stor familj, så det är inte ofta vi får chans att träffas så här. Vi har en galen släkt på det viset. Nu ska vi fira i kväll, sade Jesper till Aftonbladet.

Men en som saknades vid hyllningen var hustrun Mia Parnevik. Anledningen till detta var att Mia sorgligt nog hade en begravning att närvara på samma dag – vilket givetvis kom i första hand.

På Mia Parneviks Instagram-story kunde man under gårdagen, se henne dela sina kondoleanser för bortgången av sin nära väns familjemedlem och även uttrycka hur hon alltid kommer att finnas vid vännens sida.

FOTO: Mickan Palmqvist/TT/Cornelia Nordström/EXP/TT

Annons