Därför saknades Let's dance-profilen i finalen – Sigrid Bernson avslöjar

Sigrid Bernson, David Hellenius, Let's dance

Paren i Let's dance kommer ofta överens med varandra, men så har inte alltid varit fallet.
Nu berättar Sigrid Bernson om ett par som bråkade så pass mycket att de inte ville dansa ihop.
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Sigrid Bernson har varit en av proffsdansarna i Let's dance under flera säsonger.

År 2014 vann hon tävlingen tillsammans med Benjamin Ingrosso. Tre år senare tävlade hon med Samir Badran och 2019 tävlade hon med Robin Bengtsson, som hon idag också väntar barn med.

Men hur kom hon in i programmet för första början? I Nemo möter en vän berättar hon om hur resan började.

– Som med vilken idrott som helst i Sverige, för Sverige är ju inte så stort, så vet man vilka alla i toppen är. Så jag blev faktiskt uppringd av Let's dance, tror det var Tony Irving som hade tipsat om mig. Men jag fick också göra en casting där de fick se hur man är framför kameran och hur man är som person, berättar hon.

Så väljer produktionen vilka som ska dansa ihop

Men hur sätts paren ihop egentligen? I podcasten avslöjar Sigrid hur det egentligen går till, samt att Robin faktiskt önskade om att få henne.

Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Se klippet här!

– Det är faktiskt produktionen som sätter ihop en, så vi har inget att säga till om. Men jag vet att vissa kändisar som är med önskar partners. Jag vet att Robin faktiskt önskade mig. Men jag tror att det var för att jag hade vunnit innan och ayy han är så otroligt tävlingsinriktad, säger hon och fortsätter:

– Så de gör par som de tror går ihop både längdmässigt, åldersmässigt och personlighetsmässigt. Men sen är det klart att man inte kan få 100% match på alla par, men jag tycker ändå att de har lyckats bra.

Därför saknades Let's dance-profilen i finalen – Sigrid Bernson avslöjar: ”För olika som personer”

Men det är inte alltid som det har blir rätt. När Nemo Hedén frågar om hon har hört om folk som har totalt krockat svarar hon snabbt ja.

– Ja, absolut. Det är klart att det har förekommit, säger hon och fortsätter:

– Jag ska säga såhär att det är mer vanligt än ovanligt att det faktiskt inte funkar, för väldigt många vill ju att det ska funka. Men det kan ju ha varit att vissa har varit för olika som personer och man har ju hört att det har bråkats och att folk inte har kommit tillbaka till final-programmet för att de inte vill dansa igen med sina partners.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!