TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför säger Charlotte Perrelli nej till TV4

17 sep, 2017 
Lina Arvidsson
Charlotte Perrelli är och förblir en av våra största musikstjärnor. Nu avslöjar hon varför hon gång på gång tackar nej till att medverka i TV4:s "Let´s Dance".
Annons

Charlotte Perrelli, 42, är en het gäst för TV4:s “Let´s Dance“. Men trots åtskilliga propåer har schlagerstjärnan alltid tackat nej.

– Där har jag fått förfrågan många gånger, senast efter mello i år. Det innebär fruktansvärt mycket arbete, säger Charlotte Perrelli i “Kändispodden“.

Charlotte menar att det inte handlar om pengar, i alla fall inte till en viss gräns.

– Jag har blivit erbjuden jättemycket pengar. Kommer det till en gräns att de erbjuder så mycket pengar att man inte kan tacka nej, känner man sig kanske tvungen, säger Charlotte Perrelli.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Kändispoddens” programledare Benjamin Andrée frågar om hon skulle tacka ja för två miljoner kronor.

– Det skulle inte räcka. Det skulle jag inte göra det för. Det är en alldeles för stor insats. Det betyder att jag blockar ett helt halvår, och det är väldigt mycket, säger stjärnan.

Hon menar att hennes förlorade inkomst skulle vara för kännbart och om hon skulle ska ut tidigt i programmet skulle hon stå sysslolös.

Bildspel: Charlotte Perrelli genom tiderna

FOTO: IBL 

Annons