Därför reser Bianca och Phillipe aldrig ensamma – problemen i relationen

Phillipe Cohen. Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par under åtta års tid.
Nu avslöjar Bianca att hon och pojkvännen aldrig har rest ensamma.
Något som orsakat problem i relationen.
0:28

Efter reklamen: Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangen

(0:28)

Slå på ljud

Influencern Bianca Ingrosso, 27, och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, har varit ett par, av och på, sedan Bianca var 19 år. Det är alltså över åtta år!

Paret har därmed hunnit uppleva mycket tillsammans under åren. Men det finns en grej som de inte gör... De reser aldrig ensamma. Varför då?

Därför reser Bianca och Phillipe aldrig ensamma

Bianca gästade nyligen bästa vännen Melina Criborns, 32, och Ellinor Löfgrens, 26, podcast Inga beiga morsor berättar hon ärligt om orsaken varför hon och pojkvännen inte reser ensamma.

– Jag har aldrig tänkt på det här, för jag har inget behov av ”ensamresor”. Eller han bodde i London i tre år, då blev det att vi reste ensamma, varje gång jag reste så var jag där ensam med Phillipe, säger Bianca och fortsätter:

– Sen varje gång vi reser så tycker jag det är väldigt kul. Vi åker vi alltid till Palma och där är pappa och Benjamin, så vi blir alltid ett stort gäng. Vi gillar att vara med folk, förklarar hon.

Men Phillipe delar inte samma filosofi när det kommer till reseupplägget.

Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders

Se klippet här!

Phillipe Cohens krav på Bianca – problemen i relationen

Bianca berättar att pojkvännen på senaste tiden har lyft frågan om varför de aldrig reser ensamma. När Bianca inte har behov av ”ensamresor”, har Phillipe ett stort sådant. Att de aldrig reser ensamma tycker han är problematiskt.

– Han har påpekat att han tycker att det är tråkigt att vi aldrig åker på ”ensamresor”, säger hon och fortsätter:

– Till mitt försvar så försöker jag boka det och då får jag aldrig tag på honom när bokningen sker. Så han får skylla sig själv, avslutar hon lite skämtsamt.

Men det som kan tyckas skämtsamt är faktiskt något som utvecklats till ett problem i deras relation.

– Vi har aldrig gjort det, bara han och jag. På senare tid har han sagt att det typ är en dealbreaker. Att han tycker att det är ett stort problem, säger Bianca.

Vi gissar att pojkvännen önskar lite egentid med Bianca, som ju faktiskt har ett ganska hektiskt liv med många bollar i luften. Hoppas de kan klämma in en romantisk weekend i sommar, kanske?

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!