ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför stoppas Doobidoo från SVT – petas helt plötsligt från tv-tablån

07 okt, 2023 
Lasse Kronér har programlett Doobidoo i hela 18 säsonger.
Men för en vecka pausas nu familjeprogrammet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The islandBrand logo
Dotterns starka känslor efter Lasse Kronérs medverkan i The island

Folkkära Lasse Kronér, 60, har under åren blivit en av SVT:s mest framträdande profiler. Under hela 18 säsonger har han programlett tittarsuccén Doobidoo – utan några planer på att sluta.

Som vanligt är det stora namn som gästar Lasse i studion, och under säsongens gång har vi bland andra fått se Tommy Körberg, Eva Rydberg och Lotta Engberg.

I lördagens avsnitt skulle det ha blivit dags för Jonas Gardell, Babben Larsson, Zoie Finer och Rennie Mirro att ge sig på musiktävlingen. Men dessvärre får tittarna vänta ytterligare en vecka på att få se avsnittet – då programmet nu skjuts fram.

Doobidoo pausas för sändningen av Tillsammans för Världens barn

Det är nämligen så att den direktsända galan Tillsammans för Världens barn enligt SVT:s tradition kommer att sändas lördag den 7 oktober klockan 20.00. Vilket innebär att den tar över Doobidoos sändningstid.

Annons

Galan programleds av Fredrik Önnevall och Farah Abadi som kommer att leda insamlingarna till förmån för Världens barn och Radiohjälpen. Galan direktsänds från Stockholm och listan på medverkande är både lång och piffig.

Bland andra kommer Måns Zelmerlöw, Per Andersson, Oscar Zia, Clara Klingenström och Joanné Nugas medverka. Dessutom kommer vår egna drottning Silvia att närvara.

Lasse Kronérs egna ord om framskjutningen av Doobidoo: ”Så brukar det vara”

Men när kommer då Doobidoo-avsnittet att sändas?

Fansen behöver inte oroa sig. När Hänt når Lasse kan han bekräfta att programmet kommer tillbaka i vanlig ordning igen nästa vecka, den 13 oktober.

”Så brukar det vara varje år. Så det bara förlänger vår säsong. De är verkligen måna och ömma om vårt program.”, skriver Lasse skämtsamt i ett meddelande till Hänt.

FOTO: SVTPlay

Annons