TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför nobbar Zara kronprinsessan – familjen sätter stopp

05 jul, 2017 
Jonatan Berggren
Zara Larsson bjöds in av hovet för att fira kronprinsessan Victorias födelsedag. Men då blev det nobben.
Annons

Den 14 juli firas traditionsenligt Victoriadagen på Öland, med anledning av kronprinsessan Victorias, 39, födelsedag. I år blir det lite extra festligt, då vår framtida drottning fyller 40.

Förutom kungafamiljen firas Victoria av en lång rad artister och i år står bland andra Magnus Uggla, Malena Ernman och Jill Johnson på scen för att gratta kronprinsessan.

Men någon som inte dyker upp är Zara Larsson, 19. Hovet frågade om sångerskan ville uppträda, men fick nobben. Det är planer med familjen som sätter stopp, avslöjar Zaras mamma Agnetha.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi ska på bröllop för min brorson. Zara fick frågan, men tackade nej. Familjen går före, säger hon till Aftonbladet.

Artisten och hennes mamma var nyligen inbjudna till Haga slott för en privat lunch med Victoria och prins Daniel. Enligt uppgift diskuterade de framtida samarbeten.

– Mer information om det här kommer nog längre fram. De var verkligen supertrevliga, kronprinsessan Victoria är verkligen så ödmjuk och sympatisk, berättar Agnetha.

Trots det får alltså Vickan fira sin 40-årsdag utan popdrottningen.

Foto: IBL

Annons