tommy nilsson

Därför missar Tommy Nilsson dottern Leonas 1-årsdag – berättar själv

Tommy Nilsson

Tommy Nilsson blev sexbarnspappa vid 62-årsålder.
Nu berättar han att han kommer att missa yngsta dotterns första födelsedag.
– Vi har valt det här livet, säger Tommy till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus sjukdomsbesked timmar innan Mello: ”Rösten är...”
0:27

Efter reklamen: Marcus och Martinus sjukdomsbesked timmar innan Mello: ”Rösten är...”

(0:27)

Slå på ljud

Den folkkära artisten Tommy Nilsson, 62, är nu aktuell med extra spelningar under turnén Öppna din dörr. Hänt har fått ett snack med Tommy som dessutom blev pappa till sitt sjätte barn för snart ett år sedan.

– Familjen mår bra. Vi fick ju en liten dotter och det är tio månader sedan nu. Jag har varit pappaledig så jag har varit hemma egentligen sedan hon föddes. Jag tror att jag har gjort två eller tre spelningar på den här tiden. Det är fantastiskt, hur mysigt som helst men också skitjobbigt, säger Tommy till Hänt.

Tommy Nilsson om livet som pappa vid 62-års ålder: ”Det är skillnad”

Tommy och kärleken Linda Olsson blev i maj 2022 föräldrar till dottern Leona. Det är parets andra barn ihop, de har nämligen sonen Tim, 11, sedan tidigare. Tommy har även barnen Isak, 20, och Linn, 27, tillsammans med ex-hustrun Malin Berghagen, 56. Sen har han även barnen Angelica, 42, och Kalle, 30, från två tidigare relationer.

Vid tidpunkten då Leona föddes var Tommy 62 år gammal och åldern menar han finns både för- och nackdelar med.

– Det är klart det är skillnad. Dels har jag mer erfarenhet vilket gör att man inte är så ängslig hela tiden. Men samtidigt så är man lite äldre, lite tröttare och lite ondare i knäna. Man har inte samma energi att ligga på golvet och bygga Lego, det får Linda göra, säger han och fortsätter:

– Men man blir yngre av att ha ett litet barn, en bebis. Så man får larva sig och hålla på.

Därför missar Tommy dotterns 1-årsdag: ”En del av vårt yrke”

Nu fortsätter turnén under våren vilket innebär att Tommy dessvärre inte kommer att kunna vara med och fira Leonas första födelsedag.

– Hon missar min födelsedag också så det skiter vi i. De kommer faktiskt vara utomlands då, där under påsken. Det är nästan det enda tillfället som Linda kan hitta på något med Tim, så de åker bort en vecka och jag är på turné. Men det är en del av vårt yrke, hon håller ju också på med det här, som musikalartist. Vi har valt det här livet och antingen försöker man njuta av det eller så får man hitta på något annat.

Att ha dåligt samvete är något som Tommy försöker tänka bort. Han menar att så länge han är iväg för att han lever sin dröm så är han en bra förebild för barnen.

– Jag tror att jag visar mina barn att man kan lyckas med det man vill och att det är fantastiskt att få göra det man drömmer om, säger han.

FOTO: TT/Hant.se

FRÅN FÖRSTASIDAN