LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför medverkar Jasmine Gustafsson i Ex on the beach 2020 – efter frånvaron

27 okt, 2020 
Jasmine Gustafsson i Celebrity Ex on the beach 2020
Jasmine Gustafsson har tidigare sagt att hon aldrig mer kommer medverka i Ex on the beach.
Ändå dyker hon upp i höstens säsong av Celebrity Ex on the beach Sverige 2020.
För Hänt avslöjar hon varför hon gör comeback!
Annons
Därför medverkar Jasmine Gustafsson i Ex on the beach 2020 – efter frånvaronBrand logo
Därför medverkar Jasmine Gustafsson i Ex on the beach 2020 – efter frånvaron

En riktigt färgstark person som entrar Celebrity Ex on the beach Sverige 2020 är Jasmine Gustafsson, 26, eller Jasse som hon även kallas. Jasse har medverkat i en hel del reality. Detta blir det tredje säsongen av Ex on the beach, men hon har även medverkat i Paradise hotel.

Ex till Adrian Montin

Tidigare har Jasmine haft en kärleksrelation med Adrian Montin, 28, som även han medverkat i en hel del dokusåpor. Adrian och Jasse är inte längre ett par och kommer träffas som varandras ex i höstens Ex on the beach.

Jasse har tidigare sagt att hon aldrig mer kommer att medverka i Ex on the beach, och ändå dyker hon alltså upp i rutan i höst. Nu avslöjar Jasmine den verkliga anledningen till att hon medverkar igen.

”Om någon undrar vad jag gjorde i somras så högg jag ved på bästkusten och kanske råkade göra lite kaos i huset.. Vet att jag sa att jag va klar med Ex on the beach. Jokes on me man ska aldrig säga aldrig hörni”, skriver Jasse i ett inlägg på Instagram.

Jasmine Gustafsson på röda mattan
FOTO: Eero Hannukainen/TT

Jasse om varför hon medverkar i Celebrity Ex on the beach Sverige 2020

När Hänt träffar Jasse visar det sig att det finns en förklaring till varför hon medverkar i programmet igen, trots att hon sagt ”aldrig mer”.

Annons

– Tredje gången gillt eller vad säger man? Jag ska vara helt ärlig. Jag ljuger väldigt sällan. Jag har väldigt svårt att ljuga framför en kamera, säger Jasse till Hänt i en intervju och fortsätter:

– Men jag är faktiskt med för att jag hade väldigt mycket andra planer för året. Men vi sitter ju i den här pandemin just nu. Så jag slog en pling till min agent och sa att jag var lite uttråkad.

Jasse hade även hört att programmet inte skulle spelas in utomlands utan i Sverige.

– Jag hörde att Ex on the beach skulle spelas in i Sverige, och jag ba 'Det här mina damer och herrar kan inte Jasse missa', säger Jasse med ett skratt.

”Har varit väldigt trött på att vara med i reality”

Hon berättar även att hon tidigare varit väldigt trött på att medverka i dokusåpor.

– Jag har varit väldigt trött på att vara med i reality, för att jag reagerar väldigt mycket på Ex on the beach fortfarande. Och jag känner som att då får jag min dos utav det. Och sen när jag har tittat varje gång så har jag tänkt att det där jävla huset vill jag aldrig in i någonsin igen, berättar Jasse för Hänt. Hon fortsätter:

Annons

– Men jag vet inte, jag är väldigt spontan människa och jag kan verkligen gå från en plan till en annan plan. Min klassiska adhd. Jag gör det som känns rätt i stunden. Och nu kändes det här rätt.

Så, vad tycker Jasse om upplevelsen att ha medverkat denna säsong?

– Det här må jag nog ändå säga är en av de roligaste säsongerna jag gjort på riktigt länge, avslutar Jasse till Hänt.

Celebrity Ex on the beach har premiär den 29 oktober och finns då att streama på Dplay.

FOTO: Linus Hallsénius/Dplay, Hänt

Annons