TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Frida: Därför lämnade jag Simon i Bonde söker fru

12 dec, 2018 
Hänt
Frida om uppbrottet från Simon i Bonde söker fru
Frida dök aldrig upp på flygplatsen där Simon Ohlsson från Bonde söker fru väntade på henne. Nu förklarar hon själv vad det var som egentligen hände.
Annons

Bonde söker fru fick ett dramatiskt avslut på säsongen. Som vanligt får bönderna och den partner de valt åka på en resa tillsammans.

Bonden Simon Ohlsson, 26, fick i förra veckans avsnitt veta att han och hans Frida, 21, hade fått en resa till Rhodos. Men istället för en romantisk semester ihop med sin nyvunna kärlek fick tittarna se en förkrossad Simon stå ensam på flygplatsen. Frida dök aldrig upp och han fick till slut åka ner ensam.

Under avsnittet gavs ingen mer förklaring än att Frida till slut svarade att hon inte ville träffa Simon något mer. För Hänt förklarar hon nu vad det var som egentligen hände.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Samma dag som jag åkte hem från gården, när jag landade hemma, så kände jag att alla känslor jag hade haft för Simon bara försvann. Jag tappade allting, säger Frida.

Hon har svårt att förklara exakt vad det var som gjorde att känslorna försvann, men tror att en anledning till hennes hastiga förändring kan ha varit att kamerornas närvaro gjorde henne extra känslosam.

Annons

– Jag tror att jag fick mer känslor än jag egentligen hade. Och sedan när kamerorna försvann, det var då jag tappade i princip allting, säger Frida.

Under säsongen har Frida varit öppen med att hon snabbt blev kär i Simon, något hon sa flera gånger i programmet. Hon till nu poängtera att ingenting var påhittat och att de två hade de jättebra på gården och ofta pratade om en framtid ihop. Hon förstår att Simon undrar vad det var som hände och varför hon valde att inte ens svara honom när han ringde till slut.

– Jag borde ha tagit upp telefonen och bara svarat. Jag ångrar att jag inte var mer mogen än så. Att jag inte ens vågade svara i telefon, säger Frida.

Kritisk mot Linda Lindorff

TV4 och produktionsbolaget har förberett henne på att många tittare kan komma att bli arga på henne. Programledaren Linda Lindorff gick tidigt under säsongen ut med att någon skulle bli lämnad på ett sätt som hon inte ansåg vara okej. Linda kunde då inte avslöja vem av bönderna det handlade om, men programledaren var tydlig med att det enligt henne var både respektlöst och onödigt det som skedde. Frida å sin sida tycker att Linda har varit lite väl hård mot henne.

Annons

– Ska jag vara helt ärlig tyckte jag att det var lite väl dramatiskt kanske. Folk blir dumpade varje dag. Men visst, nu hände det här framför en kamera, så det gjorde det hela lite värre kanske, säger hon.

Idag har Frida en ny pojkvän och har gått vidare. Hennes nya kärlek har dock ingenting att göra med att hon lämnade Simon påpekar hon. Överlag har hela upplevelsen med Bonde söker fru varit en rolig upplevelse säger hon, men det gör trots allt ont att se Simon ledsen.

– Det är klart jag får dåligt samvete. Det hade ju varit snällare ifall jag bara hade svarat eller sagt att ”nej men tyvärr, jag vill inte följa med för jag känner inte någonting för dig längre”. Men gjort är gjort, jag kan inte gå tillbaka och ändra någonting, säger Frida.

FOTO:

AV: AGNETHE ALM, STINA DAHLGREN

Annons