LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför lämnade Douglas nyförlösta Penny – precis efter förlossningen

17 okt, 2023 
Douglas och Penny
Penny Parnevik fick nyligen sitt tredje barn under en förlossning som gjorde ondare än de tidigare.
Nu berättar hon varför maken Douglas Murray lämnade sjukhuset bara timmar efter förlossningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

SDet var i början av augusti som Penny Parnevik, 26, och Douglas Murray, 43, blev föräldrar till sitt tredje barn. Den lilla pojken har nu funnits i familjen i cirka två månaders tid och på sociala medier delar Penny flitigt med sig av uppdateringar gällande trebarnslivet.

Sedan tidigare har paret två barn, den förstfödda sonen Atticus och dottern Pebble. Familjens senaste tillskott har fått namnet Achilles.

Penny Parneviks smärtsamma förlossning – stora skillnaden tredje gången gillt

I en stor intervju med Mama får läsarna nu följa Pennys hela förlossning. Tredje gången Penny födde barn gick förloppet relativt snabbt däremot var smärtorna värre än någonsin.

– Det här var första gången jag kände ”ring of fire” som alla har pratat om. Jag låg på sidan och började krysta automatiskt, det kändes ungefär som att jag behövde bajsa. Med min förstfödda Atticus, som föddes i USA, var jag så bedövad och kände ingenting. Det var jättesvårt att förstå hur jag skulle krysta då. Med Pebble minns jag det som att jag bara krystade två gånger och att hon kom ut. Så kändes det inte nu, säger Penny i tidningen.

Därför lämnade Douglas Murray sjukhuset – direkt efter förlossningen

Efter att Achilles kommit till världen flyttades familjen till BB hotellet, detta varpå Douglas pappa ringer. I bakgrunden hör paret sin förstfödda son panikskrika, vilket fick Douglas att lämna sjukhuset och bege sig hemåt.

– Han hade fått för sig att vi inte skulle komma tillbaka, hade panik och gick inte att lugna. Då sa jag till Douglas att ”Vet du, är det inte bäst om du åker dit och ger trygghet till våra andra barn? Så är jag och Achilles kvar själva”, säger Penny.

Första natten med bebisen tillbringade Penny ensam, men detta gjorde henne inget då natten kom att bli en av de mysigaste hon varit med om.

FOTO: TT/Instagram

Annons